BREAKING NEWS | I DECIDED TO MOVE ON, SO I AM MOVING TO LONDON AND THIS IS MY GOODBYE

9/24/2016

O studiu v Anglii jsem začla vážně uvažovat od doby, kdy jsem se vrátila z Erasmu. Už tehdy jste ode mě mohli slyšet, že chci jít žít do Londýna. Nakonec jsem ale dospěla k závěru, že to odložím až na příští rok. Měla jsem totiž plán, že tady rozjedu jeden takový projekt, do toho jsem pak někoho potkala, a tak… Ale jak už to bývá, tak je nakonec všechno úplně jinak. Ale teď hezky pěkně od začátku. Proč že jsem tu Anglii vlastně nakonec neodložila.

Jednak jsem v létě neměla zrovna nejlepší období a cítila jsem, že fakt potřebuju zmizet z Česka, protože mi to tu moc neprospívalo. Řekněme, že máte VŠUDE na očích něco, co už nemůžete dál nést. Ne, že by se od léta něco změnilo… Další věc byla Brexit. A tak jsem si řekla, proč aspoň nejít na nezávaznou schůzku a nezjistit podrobnosti, co by se ještě teď dalo pro studium v UK udělat.

Po schůzce, na kterou jsem šla s tím, že všechno nějak dopadne a je mi vlastně jedno jak, protože na druhou stranu jsem si strašně přála v Česku zůstat, jsem odcházela s tím, že do toho na 80 % půjdu, protože mě tady stejně nic nedrží a byla by hloupost to proto odkládat. Opravdovej zlom ale nastal, až když jsem jednou jela z Novy a po cestě na Smíchovské nádraží jsem dvakrát za jednu cestu viděla něco, co jsem vidět nepotřebovala… Pak jsem si v metru vzala (snad podruhé v životě - ne, fakt nejsem pravidelnej čtenář :D) deník Metro, listuju, listuju a někde v půlce to na mě vyskočilo zas. Večer jsem šla do fitka a znovu.

Tohle mě utvrdilo v tom, že takhle fakt ne, a že udělám všechno pro to, aby ta škola v Londýně klapla už letos a já jsem tomuhle nemusela být pořád vystavená. Proč to odkládat o rok žejo, když všechno hrálo do karet tomu, abych to udělala už teď. Čekala jsem hodně dlouho, prakticky vlastně doteď. Navíc, kdo sledujete můj blog od začátku, tak víte, že tohle je jedno z mých velkých přání odjakživa. Jen o něm teď, jak jsem byla v Anglii, bylo víc slyšet. Takže proč tomu nejít naproti... Zákon přitažlivosti prostě funguje a né že né! Ale o tom příště. Mám toho na srdci tolik!

Dnes je to asi týden, co vím, že jsem byla přijatá na Middlesex University in London, kde budu rok studovat Social Media & e-Marketing. Pocity? Pořád to zpracovávám, pořád tomu nevěřím a hlavně jedna moje část tady chce pořád zůstat. Ale myslím, že Londýn na to bude dostatečný lék a hlavně  splněnej sen! To by bylo, aby nebylo... Však víte, jak jsem o Londýně vždycky básnila a teď tam budu žít! O můj bože! <3 Je to fakt neuvěřitelný, že se to doopravdy děje. Takže tímto se ladím zpátky na vlnu kariéristky (láska mi štěstí moc nepřinesla, haha) a ahoj Česko - možná nadobro. Když jsem byla malá, tak jsem řekla, že až se jednou odstěhuju do Londýna, už se nikdy nevrátím. Tak uvidíme... LET'S MAKE THIS DREAM COME TRUE!


You Might Also Like

8 komentářů

  1. Tak to moc gratuluju! Tento rok zrovna na ty samy univerzitě zacala studovat spoluzacka :-) tak at se daří!

    OdpovědětVymazat
  2. Neskutočne ťa obdivujem za toto, že si sa odhodlala a odsťahovala. Dúfam, že aj ja raz budem mať toľko odvahy a odsťahovať sa do iného štátu a plniť si svoje sny ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Máš můj velký obdiv a strašně ti tenhle splněný sen přeju! Ráda budu sledovat tvá nová dobrodružství, pokud se je rozhodneš s námi sdílet :) Někdy to prostě chce změnu, někdy možná až radikální.. Držím ti teď do začátku palce, ať se všechno vyvíjí tak, jak si přeješ :) Věřím, že to všechno s přehledem zvládneš, i když to možná nebude úplně jednoduché :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super! :) Moc Ti gratuluji a přeji hodně štěstí ♥

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  5. je to super, moc ti to přeji:) dříve jsem o podobných věcech také snila, teď jsem už jinde, ale všem, co do toho jdou ať už do studia, života či práce v cizině moc fandím:)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to ti gratuluji! :) Já jsem se ted na rok vratila z Nottinghamu a za rok tam letím zpátky popravdě mě to tu vubec nebaví, v Anglii je lépe :)))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube