LET'S STAY IN TOUCH | AUGUST RANDOMS

9/14/2016

Krásný den <3 Dnes jsem si pro vás připravila pokračování posledního letního insta článku. Docela mě tahle rubrika baví psát, tak mi dejte vědět, jak se líbí vám a jestli v ní mám pokračovat. Uvažuju totiž, že tyhle články zavedu pravidelně každý měsíc/možná každých 14 dní? Ale teď už k věci...
Srpen se nesl ve stejném duchu jako červenec. Začátkem měsíce jsme s Káťou chodily na obídky, nákupy a pak pro sojové mléko (kdo sleduje moje Insta Stories, tak mu to je jasný, haha). Je pravda, že se mi podařilo po delší době rozšířit šatník hned o několik super kousků zhruba během týdne. Třeba dlouhý bílý top v Reserved?! Na ten nedám dopustit. (Můžete se těšit na haul, který jsem pro vás minulý týden točila a tento týden ho čekejte u mě na kanále.) Na začátku srpna jsem se taky definitivně rozhodla pro jednu věc a pokusila jsem se ji zrealizovat. Jestli se zadařilo zatím nevím, ale  brzy to snad vědět budu a hned pak se to dozvíte. Nicméně věřím, že to klapne a že to bude nakonec ta správná cesta, kterou jít :) Občas je prostě potřeba nechat všechno za sebou a zmizet.
Pak se trochu zkazilo počasí, takže naše výletíčky po Praze na víc jak tejden ustaly a já už ani nevím, co jsem v tom psím počasí dělala. Hádám, že jsem asi jen doma filozofovala o životě, protože co jiného v tomhle počasí dělat, žejo a přežila jsem to jen díky damejidlo a mému milovanému kávovaru. Ikdyž je pravda, že jsem chodila na časté večerní výlety, v baru totiž většinou neprší a sklenička v mrzutém počasí dost bodne. Třeba jednou s Terkou a Kájou <3 To jsou zlatíčka, které jsem poznala v Anglii, když jsem byla na Erasmu a prokecaly jsme celej večer nad pár drinkama gin&tonic. Znáte Prostou Přítomnost? To bylo naše místo činu. Všem doporučuju, je to super podnik na Vinohradech.
Jo a taky jsem úspešně pokračovala v chození do fitka! Což mi teď teda poslední tejden moc nejde, ale od zítřka - když už jsem zpátky z Amsterdamu - to zase rozjedu aspoň na 80 %. Těch zbylých 20 % budu muset věnovat pracovním akcím, kadeřnici, kam jdu ve čtvrtek a promocím, které mám v sobotu.
O tom, že miluju jídlo tady mluvit nemusím, že ne? Mimochodem Wokin je naprosto boží a momentálně jedno z mých nejoblíbenějších restaurací v Praze. Někdy v půlce srpna jsme šli s Kačí a jejím přítelem spontánně zapařit do centra a proč o tom píšu... Přišla jsem totiž domů až druhej den ve čtyři odpoledne. Ale nikdy víc jako! Ikdyž procházet se po dvou hodinách spánku od 9 od rána po Praze není zas tak špatné, jak to zní :D! Ne že bych tohle dělala pravidelně samozřejmě! Jinak pokud jde o spontánní akce, tak těch byl srpen plnej, to je fakt. Takže v září si dávám pěkně pauzičku.
Málem bych zapomněla, že jsem byla na Moravě na oslavě narozenin. A pozor, poprvé ve sklípku. Což je teda docela ostuda (já vím) vzhledem k tomu, že jsem z Moravy - z docela známé vinařské oblasti (Strážnice, Petrov, Mutěnice, Hodonín). Ale co se dá dělat :D Hned na to jsem byla po víc jak PŮL ROCE u kadeřnice. Jo, pořád nechápu, jak jsem to mohla tak dlouho vydržet. To asi z fotek poznáte, haha.
Z optiky v Horních Počernicích mi taky konečně přišly nové brýle. Myslím, že jednou za tři roky to chce změnu - ikdyž je pravda, že tyhle se moc od těch mých původních neliší, já vím. Ale nemohla jsem si pomoct, byla to láska na první pohled. Navíc i pokud jde o skla, tak jsem potřebovala něco kvalitnějšího, co mi bude chránit oči před počítačem, protože na něm trávím strašně moc času. Takže jsem zvolila ochranný filtr Omega X Blue, ať nejsem v 50 úplně slepá. Na fotce je taky vidět moje nejoblíbenější rtěnka od Nyx. Určitě znáte odstín Embellishment.
Koncem sprna jsme byly s Kačí v aquaparku, kde jsme si to nejvíc užily <3 Byli jste už někdy v Praze v aquaparku?! Jestli ne, tak to stojí za to. Pak jsem byla na otvíračce nového baru Joanis Moon na Letné a pak už se asi nedělo nic zajímavýho. Kdežto začátek září byl nabitý! Ale o tom příště. Mějte se krásně a pusu <3

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Anonymní14/9/16 15:38

    Spíš si nás spontánně donutila jít do baru! 😄
    Každopádně P má zážitek, hmmm...celoživotní? 😅

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tady jednou za rok, tak přece nebudeme sedět doma :D Ale je pravda, že teď už ho do Prahy asi nedostaneš vůbec, haha :D

      Vymazat
  2. joo, urcite bych delala pravidelne!.)
    skvely fotky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube