JSEM ZPĚT!

6/29/2021

Ahoj všichni,

páni! Tohle je hodně velkej nezvyk! Je to něco přes tři roky od posledního článku a přiznám se, že se mi ani nechce věřit, jak rychle ten čas letí! Fakt že jo... Za ty tři roky se událo tolik věcí, že ten poslední článek se zdá už jako pravěk... Stalo se toho tolik! Taky mi přijde, že kromě toho, že jsem stoprocetně zapomněla jak psát hezky česky (protože česky už skoro nemluvím), tak jsem za tu dobu určitě zapomněla, jak psát článek na blog, takže mě prosím omluvte haha... 

Ráda říkám, že už nemluvím perfektně ani česky, ani anglicky. Nenarodila jsem se jako anglický rodilý mluvčí, to je nám všem jasný. No a s češtinou jsem v minimálním kontaktu, takže pomalu zapomínám různá slovní spojení a dost často se mi  stává, že mi vypadne nějaké české slovíčko a nemůžu se vymáčknout. Knížky čtu pouze v AJ, protože angličtina je pro mě logicky číslo jedna a potřebuju se neustále zlepšovat. No a bohužel tím trpí moje čeština,... RIP ČJ.

Za ty tři roky MIA (Missing In Action) se tolik změnilo! A pokud tohle ještě někdo čte, tak vám chci poděkovat za váš čas a taky za to, že jste si na můj blog vzpomněli! Dlužím vám pokračování našeho lovestory a vlastně celkovej life update! Určitě mě sledujte na Instagramu @themrsdrago, tam jsem aktivní každý den! Každopádně  se brzy můžete těšit i na nové články tady na blogu!

Momentálně totiž pracuju na celkové přestavbě blogu a mém marketingovém projektu, jehož cílem je vzdělávat online tvůrce, kreativce a podnikatele, jak vybudovat úspěšný brand online a růst na sítích. Můžete to omrknout tady: https://elitesocial.cz. Zároveň tam můžete zakoupit naše Lightroom Mobile presety či Media Kit!

Brzy na slyšenou! xoxo




You Might Also Like

2 komentářů

  1. Naštěstí existuje u bloggera GFC odběr a tak se tvé vrácení objeví všem fanouškům. Vítej zpět a myslím, že blogování se zapomenout nedá. Viz. tvůj článek. Na fotografiích ti to moc sluší a co se týká marketingu, tak máš můj obdiv. Jsem bez zaměstnání, udělala jsem si první online kurz a žiji sociálním prostředím. Marketing mě začal šíleně bavit, jen ne a ne najít práci... bez praxe mě nikdo nechce a kde jsou junioři, tak je to hned obsazený :( Držím palce, má to budoucnost.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Jaký online kurz jsi dělala? Určo doporučuju zkusit i FutureLearn nebo Digital Garage od Googlu. Future Learn mají moc fajn free kurzy, které by se ti mohly hodit. Jinak moc držím palce, ať se ti brzy zadaří! Sama vím, že to není lehké. Marketing je velmi kompetitivní a chce to navíc i trochu štěstí.

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube