DENIM SITUATION

8/18/2015

IMG_0459_Fotorupr
Jacket: H&M, Tee: H&M, Skirt: H&M, Shoes: Converse, Bag: Lindex, Necklace: New Yorker, Eyeglasses: D&G
Tropické počasí je zase fuč, tak s radostí využívám každou chvilku, kdy můžu nosit moje oblíbené černé silonky. U mě není černé nikdy dost, to víte. Ikdyž v poslední době se snažím outfity trochu zesvětlovat. S Kubou jsme se v neděli byli projít po Karlíně a přitom jsme rovnou nafotili outfit a tady je výsledek. Sukni i tílko jsem si koupila nedávno v H&M. Vínová barva se mi hodně líbí, takže tohle určitě není poslední kousek v mém šatníku. Máte rádi vínovou? Chtěla bych si pořídit ještě vínový cardigan nebo mikinu, tak uvidíme, jestli budu mít štěstí. Černé Conversy si beru vždycky, když je zataženo a nevím, jestli bude pršet. Což je v posledních dnech pořád. Ale jsem ráda, že konečně zapršelo. Těšila jsem se na to jako naše morče na granuli. A to je hodně, věřte mi! Fakt mi už přišlo, že se peču ve vlastní šťávě a v noci se vůbec nedalo spát. Třikrát díky za déšť. Fakt. Přeju dobrou noc a těším se na komentáře <3

IMG_0463_Fotor_uprr IMG_0482_Fotorupr
IMG_0500_Fotor
IMG_0510_Fotorupr IMG_0498_Fotorupr IMG_0471_Fotorupr

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

7 komentářů

  1. moc hezký outfit a máš nádherné vlasy;)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní19/8/15 09:33

    Wendy,
    jsem moc ráda, že i kdyz sice na mé komenty neodpovídáš, tak si je aspon bereš k srdci.. viz, že už nenosíš jen černou fakt ti to prozpívá!!!! Ještě mám jeden problém, který by sis rovněž mohla vzít k Srdci..

    Nejsi uz s tím Kubou nejak dlouho? Vzpoomen si jaky ti dela problemy jeho rodin zejmena jeho matka...nechce to zmenu si mlada krasna a pritom si usedla jak 40 ti leta paní... ma snad dostat sanci vic kluků te udelat stastnou nez jen okoukany Kuba ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož Wendy vidím skoro každý den, tak vím, že nenosí jen černou. Akorát nenosí zářivé barvy, ale preferuje tlumenější. Ne každý chce nosit barevné oblečení.

      A myslím si, že zatahovat na její módní a lifestylový blog takovéhle osobní záležitosti není zrovna fér a nepatří to sem. Nahoře vlevo je uvedený její email a bude lepší jí tohle napsat tam a nepsat to dětinsky do komentářů (kde si to může každý přečíst). A rozhodně je jen na ní s kým bude nebo nebude.

      Vymazat
  3. Skvělý outfit, hrozně se mi líbí to "vroubkování" na té sukni!:O
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se moc líbí bundička a sukně :) Zrovna dnes si sestra pořídila podobnou v obchodě a já mám na nějakou v tomto tvaru taky zálusk

    OdpovědětVymazat
  5. Pršet může, ale né aby zase byl nějaký orkán, který nicčí střechy a úrodu.
    Jinak máš opravdu nádherné fotky. Taky nosím ráda silonky a máš nádherné vlasy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube