RECENZE: NARCISO & KATY PERRY PARFUMS

8/16/2015

Dnes bych vám ráda představila mé dva nové parfémy, které nedávno rozšířily moji sbírku. Obě vůně jsou úplně odlišné, takže si myslím, že alespoň jednou z nich se některé z vás trefím do vkusu, kdyby jste náhodou chtěli vyzkoušet. Jdeme na to.

Narciso (Eau de parfum)

Začneme malou recenzí na parfemovanou vodu Narciso od značky Narciso Rodriguez. Tato vůně je hodně silná a plná. Základem vůně je cedr, proto je parfém dřevitého typu. Doplňuje ho vetiver. Srdce tvoří pižmo, které ne každému sedí, mně ovšem nevadí a k tomuto parfému perfektně padne. Hlavou vůně je růže a gardénie, které dělají parfém sladký.
Líbí se mi, jak hezky se mezi sebou mísí dřevitá vůně cedru se sladkou růží. Přitom je vůně velmi intenzivní a důmyslná. Po rozvinutí je vůně jemná, na intenzitě však neztrácí a vydrží několik hodin. Balení působí luxusním dojmem, stejně tak i flakonek. Cena je však vyšší a přiznám se, že sama bych si vůni nekoupila, protože mi zas tolik nevoní.

Cena

50 ml cca 1400,-
90 ml cca 1700,-

Hodnocení


8 bodů z 10

Spring Reign Katy Perry

Tahle vůně je pro mě momentálně jedničkou. Přiznám se, že ze začátku mi na 100 % nesedla, ale po týdnu používání jsem si na ni tak zvykla, že bych neměnila. Jak jste si mohli přečíst z obalu na fotce, jedná se o limitovanou edici od Katy Perry a to Spring Reign. Základem parfému je kašmírové dřevo, cedr a benzoin. Díky obsahu cedru mi velmi připomíná parfém Narciso, přesto je však úplně jiná.
 Je více sladká a víc letní. Kdežto parfém Narciso se podle mě více hodí na zimní období. Srdcem Spring Reign je pelyněk, gardénie a růže galská, opět stejné přísady jako u Narcisa. Ovšem hlavu tvoří květ černého rybízu, fialka a růžová frézie. Tento parfém neobsahuje pižmo, proto je vhodný pro všechny, komu pižmo nedělá dobře.

Vůně je velmi intenzivní a plná. Když se navoním, cítím sladkou ovocnou vůni květů černého rybízu a růže. Je to nádhera. Pokud máte rádi sladkou vůni, tak stojí za to jít si k této přičichnout do parfumérie. Navíc je i cenově přístupná. Zde bych ještě vyzdvihla vzhled balení a flakonku. Balení je světle růžové, řekla bych takové dívčí a flakonek je jak pro princezny. Body navíc má také za velikost, 30 ml balení nosím běžně s sebou v kabelce. Cenově je přístupnější a určitě není má poslední.

Cena

30 ml cca 398,-
100 ml cca 759,-

Hodnocení

10 bodů z 10

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tu prvni vubec neznam, ale tu od katty perry si chci v nejblizsi dobe poridit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Od Katty Perry mám červenou, modrou a fialovou, tuto růžovou neznám ale rozhodně jí musím očichat!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta první je strašně krásná ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Parfémek od KP voní krásně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Narciso má moje teta a je to báječná vůně. Ze začátku na mě působila dost silně, ale jakmile se rozležela tak byla velmi příjemná :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube