X-MAS TIPS FOR HIM

12/05/2014

Jak jsem včera slíbila, dnes jsem tu s pokračováním článku "X-MAS TIPS" a tentokrát s tipy pro kamaráda nebo přítele, whatever. Abych se přiznala, trošku jsem se poradila s kamarádem ve škole, ten mi moje tipy schválil a zdůrazňoval, že největší radost by jemu konkrétně udělalo jídlo, protože kluci pořád jí anebo oblečení, protože nemá rád nakupování a vždycky mu udělá radost, když to někdo udělá za něj. Tímto mě celkem pobavil, protože jsem si úplně vybavila Kubu, který by snědl všechno, co se do něj vejde a ještě víc. A co se týče nakupování, tak to je podle mě u většiny kluků pravidlo... že neradi nakupují. Ovšem najdou se i výjimky, do kterých mimochodem patří i Kuba. Juhůůů :-) Budu ráda, když mi do komentářů napíšete vaše nápady, co koupit příteli nebo kamarádovi k Vánocům. Dobrou noc ♥

  1. Oblíbená kniha - Zde platí to stejné jak u holek. Když víte o vysněné knize, není nad čím váhat. Nebo pokud jste odvážnější, určitě mu udělá radost i kniha od oblíbeného autora nebo o tématu, které ho zajímá, teda jestli rád čte.
  2. Láhev do posilovny - Pokud váš muž chodí do fitka, tak láhví na vodu není nikdy dost. 
  3. Kryt na mobil - Vím, že některé nápady jsou stejné jako u tipů pro ni, ale kryt na mobil je zrovna tak univerzální dárek, který jsem sem prostě musela dát taky. Všichni máme mobil, tak pokud si nevíte rady, co mu koupit, obalem na mobil nemůžete nic zkazit :-)
  4. Jídlo - Všichni chlapi by pořád jedli. Kupte jim poukázku na oblíbené jídlo, do oblíbené restaurace nebo buďte kreativní a naplňte pro ně koš jídlem, které mají nejradši. Láska přece prochází žaludkem!
  5. Sluchátka - Neříkám, že mu musíte kupovat zrovna Beaty za 5 tisíc. Ale jak jsem říkala u holek, většina z nás rádi posloucháme muziku, tak proč mu nekoupit nějaká pěkná sluchátka do uší, ať se líbí.
  6. Vstupy do fitka - Může se zdát, že to je dárek jen pro milovníky fitness center, ale na druhou stranu, pokud chcete mít z přítele svalovce, jak jinak a kdy jindy ho donutit chodit do posilovny, než když mu  sami koupíte nějakou tu permici. Třeba se mu tam zalíbí a další už si koupí sám. A u těch, kteří fitko rádi, se není o čem bavit.
  7. Oblíbený film nebo CD - Já vím, že v dnešní době už se dá skoro všechno stáhnout na internetu a možná si teď o mně budete myslet, že jsem se zbláznila, ale není nad pocit, když to DVD s oblíbeným filmem fyzicky držíte v ruce a prohlížíte si jeho obal. My s Kubou si naše oblíbené filmy pořád kupujeme na DVD. Hudbu se přiznám máme jen v mp3 podobě na počítači a v telefonech, ale stejně se najdou jedinci, co CD sbírají. Takže pokud je váš přítel nebo kamarád taky takový, neříkejte mi, že by mu neudělal radost jeho oblíbený film na originálním DVD.
  8. Předplatné časopisu - Na Polyvore.com, kde jsem dělala tuto koláž mi to našlo jenom Playboy, může se však samozřejmě jednat o jakýkoliv jeho oblíbený časopis. Nebude tak muset každý měsíc myslet na to, že si pro něj musí běžet do stánku, ale přijde mu hezky pěkně rovnou domů. A navíc díky tomu si na vás každý měsíc v roce určitě vzpomene.
  9. Hrneček s motivem z oblíbeného filmu - Super dárek pro fanatiky do nějakého konkrétního filmu. Kuba je takto šílený třeba do Hobita. Já jsem tuhle hranici oblíbenosti zatím nepřekročila, že bych doma musela mít i hrnek s postavami z oblíbeného filmu, haha. Stačí mi to DVD. Ale věřím, že někomu takový hrníček může udělat obrovskou radost a potom každý den, kdy z něj bude pít čaj nebo kafe.

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Skvělé tipy Wendy :-) Ja příteli koupila lahev do posilovny zrovna, pak DVD, čokoládové Axe a speciálně balzám pro muže od Moje :-). Máš tu pěkné tipy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube