EVENT: SALLY HANSEN MIRACLE GEL

12/08/2014

Na víkend jsem byla v Kutné Hoře a notebook jsem si nechala v Praze, proto o víkendu nebyl žádný článek. Původně jsem sice chtěla tento článek přidat už včera, ale nepovedlo se. Kuba mě na své krásné oči prostě vždycky ukecá, ať se s ním jdu radši dívat na film. A co bych pro něj neudělala, žejo. Tento článek bude, jak už je zřejmé z nadpisu, o představení novinky Sally Hansen, a to gel laků Miracle gel, které budou od ledna v prodeji. V podstatě se jedná o něco mezi obyčejným lakem a lakem, který se zapéká. Tyto gel laky mají totiž delší trvanlivost, než obyčejné laky na nehty, lesknou se jako gelovky, ale nemusí se zapékat. Dají se tedy lehce odlakovat běžným odlakovačem. Nanáší se 3 vrstvy. Dvakrát barevný gel lak a potom závěrečný top coat.

Mně osobně se na těchto gel lacích nejvíc líbí, že si nemusím nehty při odlakování balit do acetonových zábalů, jako tomu je při použití řady laků se zapékaním v led lampě. Také paleta barev je u gel laků atraktivnější - od metalických odstínů, přes pastelové až k neonkám. Jediná nevýhoda je, že déle schnou, asi 10-15 minut, ale výsledek stojí za to. Na akci jsem se zase potkala s Péťou a Mírou. U Míry mě dokonce můžete vidět v kousku jeho vlogu, děkuju Míro! Byli opět skvělí, už podruhé mě přesvědčili, že jsou ve skutečnosti stejně milí jako ve videích :-) Také jsem tam potkala Áju z BEAUTYpedie, kterou jsem pro čtenářky krasna.cz poprosila o fotku. Bylo to moc milé odpoledne, s Kačkou jsme se dost nasmály, nechaly jsme si nalakovat nehty a potom vyrazily na skleničku do karlínských ulic. Pražský život novinářek, haha.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Máš krásný vlasy a moc se mi líbí outfit. Odkud je mikča? ;) jinak ty laky vypadají krásně a až budou v prodeji hned nějaký zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuju ♥ :-) Z Ann Christine, ale už je to dlouho, co ji mám. A určitě vyzkoušej! Vždyť já ti je můžu ve středu nalakovat, jestli chceš :-)

      Vymazat
  2. Laky mají fantastické odstíny, hned bych je brala všechny :) Moc krásné fotky, sluší to Tobě, Áji i Péti s Mírou :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní17/3/15 19:05

    Dobrý den, je možné s nimi lakovat francii? Jako jen bílý na konečky a přes nehet čirý? Může být čirý (ten vrchní vytvrzovací) jen na holém nehtu? Může být ve dvou vrstvách? děkuji za odpověď..
    Případně prosím o odpověď na finman.ds@gmil.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube