WINTER HOLIDAY

2/24/2017

Kdo sledujete moje sociální sítě, tak jste určitě zaznamenali, že jsem byla na pár dní v Česku a na horách... Těch devět dní mimo Londýn přišlo docela vhod (vzhledem k minulému článku) a musím říct, že ikdyž jsem musela dělat věci do školy a neměla jsem moc času na zábavu (kromě času stráveného na svahu), tak to byla paráda! Rozhodovala jsem se totiž mezi letenkami a creepers od Pumy, haha.

Dva dny jsem strávila v Praze s kamarády (mimochodem se tam o mě pokoušela nějaká nemoc, kterou jsem nakonec učesnekovala) a od soboty do pátku jsem byla s rodinkou a kamarády na horské chatě, kam jezdíme už tak patnáct let určitě a vždycky je to velká sranda. Svah v tamější vesničce už nám je ale malý, takže jezdíme lyžovat na Černou Horu (můj nejoblíbenější lyžařský resort v Česku - kam v Česku jezdíte rádi lyžovat vy?)

Celej tejden se nesl ve znamení ježdění na snowboardu a Bombardina, haha. Počasí nám vyšlo náramně a té energie, co jsem za ty 4 dny načerpala! Přesně tuhle kombinaci jsem potřebovala - čerstvej vzduch, hudbu a snowboard. 

Do Londýna jsem se vrátila minulou sobotu... A od té doby jsem se vlastně nezastavila, až do teď. Pracovala jsem na projektech do školy a ještě jich mám tak tisíc před sebou. V pátek odevzdávám proposal k disertační práci a ještě jsem ani nezačla s rešeršemi. Když potřebuju změnit prostředí, jedu do knihovny. Přišla jsem na to, že v knihovně se dokážu mnohem líp soustředit a objevila jsem tam jedno cool místo s božím výhledem, takže moje office spot na víkendy je jasný. O víkendu v knihovně skoro nikdo není - kdežto jít tam ve všední den je pěkná otrava - bývá tam totiž asi tak milion lidí a žádné pořádné místo na sezení.

No nic, konec povídání. Já si jdu odpočinout k filmu a vám se snad bude líbit dnešní velká nálož fotek, haha. Krásnej víkend <3!




You Might Also Like

3 komentářů

  1. Krásné fotky :) Na lyže jezdím jen na kopec u nás, na horách jsem byla naposled na střední a to myslím, že v Jeseníkách.:) Bylo to tam super.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, že sis jela i odpočinout do Česka :))

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá, že sis krásně užila. :) Navíc nádherné fotky! :) Já sníh moc ráda nemám, ani nelyžuju, takže jsem ráda, že už k nám do Zlína dorazilo jaro. :)

    blog Days of Daysy

    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube