LONDON | INSTA-FRIENDLY PLACES FOR CHRISTMAS #2

1/20/2017

Ahoj všichni! Zdravím vás dnes u pokračování článku vánočních míst v Londýně. Jinak se musím krátce vrátit k poslednímu článku vánočních míst v Londýně, kde se objevil komentář, že vás ale zajímají hlavně fotky mé osoby a Londýn si můžete najít na Pinterestu. No, tak bych k tomu jen chtěla říct, že tady ani tak nejde o fotky Londýna jako o samotný článek. Chci vám ukázat co nejvíc krásných míst, kam v Londýně přes Vánoce zajít, kde to nejvíc světýlkuje a stojí to za to! Věřím, že ne všichni chodí na můj blog jenom kvůli mým selfiečkám. Opravdu v to doufám. Takže kdo se rádi díváte na fotky mě, počkejte si prosím na jiný článek a neshazujte články, kde mých fotek moc není.  Všechny články mě stojí dost času a úsilí. Samozřejmě mě těší, že vám připadám hezká a za to děkuji, haha <3

NATURAL HISTORY MUSEUM
Tohle je naprosto dokonalé místo. Úplně jako z Harryho Pottera! Je to poblíž obchodního domu Harrods a prostě PANEBOŽE! Přes Vánoce (které v Londýně začínají už začátkem listopadu, haha) rozhodně stojí za návštěvu. A doporučuju tam zajít kolem čtvrté hodiny, když se stmívá - nádhera!


REGENT STREET
Regent Street, ulice kolmo na Oxford St. Znáte ji, určitě jo. Je vidět všude (jako Oxford St.). Já ji mám ráda hlavně přes den. Krásně totiž vyniknou všechny ty světlé londýnské budovy, které tak zbožňuju. Zeptal-li by se mě někdo na otázku, co na Londýně miluju. Jedna z věcí by byla rozhodně to, jak je celej Londýn bílej, haha. Jsem totiž tak trochu posedlá bílou barvou.

TOWER BRIDGE
Jo jo. Tak tenhle stromeček mě okouzlil na první pohled. Pamatuju si, že byla sobota večer, měla jsem už jít spát a celej plán na nedělní výlet po Londýně už byl hotovej. ALE když jsem uviděla tohoto krasavce, bylo jasný, že musím celej plán udělat znovu a tak, aby se tam vlezl i tenhle úžasňák.
LEADENHALL MARKET
Tak tady jsme s Luci čekali asi tak 20 minut, než odejdou všichni lidi, aby mě L. mohla vyfotit. Divím se, že se se mnou pořád kamarádí, ale jo. Nějak se mnou má pořád trpělivost, haha. Jinak místo nádherné a kousek od Tower Bridge. S sebou hodně trpělivosti, jestli budete chtít pořídit hezké fotky. Nebo jít brzo ráno, haha.
DUKES HOTEL
Bohužel si nejsem jistá, jestli tuhle nádheru v The Dukes hotelu budou mít i příští rok. Ale myslím, že to stojí za pokus, protože OMG! Něco tak nádherného jsem dlouho neviděla! TAK kouzelné místo! A to jsme to s L. skoro vzdaly, protože jsme šly od Green parku a měly jsme to vzít z druhé strany od Piccadilly St. Málem mi odumřely nohy, ale jo! Stálo to za to! Co myslíte?
Koukám, že to je z upravených fotek zatím všechno, takže vám to rovnou nahraju a začnu připravovat pokračování. Jinak mám asi tak milion věcí do školy, takže proto to tu trochu zanedbávám. Ale pokusím se to napravit, jo? Děkuju moc za přízeň. Pusu a krásnou noc všem <3

You Might Also Like

3 komentářů

  1. nádherné fotky :) v tom Londýne to vyzerá tak čarovne počas Vianoc :) išla by som sa tam zase pozrieť

    OdpovědětVymazat
  2. Wendy, udělej mi tu laskavost, a kašli na všechny negativní komentáře, které ti tady ostatní zanechávají :) Jsou absolutně k ničemu, ničemu nepomáhají a jenom zbytečně otravují prostředí :) Piš si a vydávej články jaký chceš :) Je to tvůj blog a záleží jenom na tobě, o co se s náma podělíš :) Já si osobně moc ráda přečtu cokoliv, co napíšeš :) Líbí se mi tvůj styl psaní a navíc Londýn? To jako vážně? Koho to není snové město? Co natom, že internet je jeho fotkami plný, ty poskytuješ svůj jedinečný pohled na tohle město, a to je to, proč je každá fotka výjimečná :)
    Takže naprosto bez ostychu pokračuj v tom, co děláš :)A kašli na každýho, kdo ti tvrdí opak :)
    Nejvíc mě jinak zaujaly následující fotky - 1) fotka vánočního stromečku spolu s vedle stojícím osvětleným stromem u National History Museum focená přímo z kluziště; 2) Regent Street v noci - ti osvětlení andělé i s tou koulí a dárkem (?) jsou dechberoucí, a ti andělé zvlášť! bože; a nakonec (3) ty osvětlený oblouk z větví před hotelem Dukes jsou kouzelné :)
    Těším se na další článek :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube