MERRY CHRISTMAS TO ALL OF YOU

12/24/2016

Ahoj všichni, dnes jen krátce, protože bych vám chtěla popřát KRÁSNÉ Vánoce a vánoční svátky <3! Je neuvěřitelné, jak rychle to uteklo a rok 2016 je skoro tatam, žejo? Moc si dnešní den užijte! :) Vím, že občas mohou být Vánoce dost hektické. Mám rodinu po celém Česku. Respektive ne po celém Česku, ale každého v jiném městě na druhé straně republiky a navštívit všechny je vždycky dřina. Co vám budu povídat - místo odpočinutá, jsem unávštěvovaná, haha. Ale přece jen jsou Vánoce nádherný čas. Vidíme se celá rodina, a ikdyž jsem z toho vyřízená, tak si to užívám. Jak to máte vy? Prožíváte také vánoční maraton nebo jste v klídku a pohodičce doma? Posílám vám jednu vánoční pusu a ještě jednou přeju TY NEJPOHODOVĚJŠÍ VÁNOCE.

Jo, jinak tenhle vánoční stromeček na úvodní fotce je můj oblíbenej <3 Byla jsem z něj úplně paf! Rozkošnost level milion.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Krásné fotky. Přeji ti hezký zbytek svátků:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. My jsme měli Vánoce trošku smutné kvůli jisté rodinné události, ale i tak jsme se snažili užít si je v klidu, v pohodě, zbytečně se moc nestresovat a prostě co nejvíc si odpočinout :) Měli jsme hezké Vánoce. Jiné jako dřív, protože stejné už nikdy nebudou, ale hezké.
    A návštěvy zvládáme vždycky druhý den, díky bohu, jinak bych asi praskla už :D

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube