CHRISTMAS LIGHTS IN MANCHESTER

12/12/2016

Ahoj všichni, dnes bych vám ráda poslala pár vánočních světýlek z Manchesteru, kde jsem byla loni touhle dobou na výletě a článek jsem tehdy úplně vypustila. Zjistila jsem, že těch fotek mám odtamtud TOLIK, že to rozdělím na dvakrát, protože kdybych je měla teď všechny upravit, tak tady budu do rána a vás bych tím akorát zahltila. Vím, že máte rádi hodně fotek, ale taková stovka by byla asi moc i na vás, žejo? Musím říct, že vánoční atmosféra byla v Manchesteru úžasná! Hlavně pokud jde o katedrálu a Santu - řekla bych, že tohle by mohlo konkurovat i samotnému Londýnu.

Něco takového mi tady v Londýně  totiž chybí. Podobný mi připadá jen Big Ben s Westminster Abbey, ale stejně. Není to ono (možná kvůli těm stovkám turistů kolem). Víte, jak to myslím? Ale je to Londýn a těch milion jiných nádherných míst mi to celkem lehce vynahrazuje. Můj sen je ale jet na výlet do Worcesteru, kde mají taky takovou Harry Potterovskou katedrálu, haha. Jsem prostě blázen do těchto kouzelných anglických míst, které jsou jak z Bradavic. Stejně tak mi to vlastně chybí ve škole. V Nottinghamu jsme jednu takovou budovu měli jako součást kampusu a tady na Middlesexu nic takového prostě není. Škoda. ALE jak říkám. Londýn je Londýn a za nic bych ho stejně nevyměnila. Užijte si fotky a brzy už s vánočním Londýnem <3

You Might Also Like

4 komentářů

  1. To vypadá fakt jak Big Ben tyjo! Krásný fotky <3

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluji v Nottinghamu Vánoce tam jsou strašně pěkné i ozdoby a všechno :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, máš pravdu! V Nottinghamu to bylo taky boží!!! Asi víc než v Manchesteru no :)) Nottingham je celkově hrozně pěknej.

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube