24 HOURS IN LONDON

9/28/2016

Ahoj všichni! Pokud mě sledujete na Instagramu nebo na blogovém facebooku, tak víte, že jsem byla na otočku v Anglii. Prostě jsem si sbalila kabelku, příručák a vyrazila jsem na otočku do Londýna. V sobotu odlétám nadobro, protože mi 3. začíná škola a já pořád nemám kde bydlet. Ne, nejsem vůbec v klidu a není to vůbec sranda. Ale stresováním se ta situace stejně nezlepší, takže se to snažím brát tak, jak to je. Říká se, že to, co vysíláme, se nám pak dvojnásobně vrací. Tak jsem zvědavá, haha.

Včera jsem sice měla nějaké prohlídky, ale ta první nedopadla, druhá se ukázala jako největší fail - otevřel mi totiž takovej ten typickej squaterskej černoch a barák byl nejen plný divných existencí, ale celkově to tam rozhodně nevypadalo tak jako na fotkách, haha. To, že jsem se bála, abych vůbec odešla živá, snad ani zmiňovat nemusím, že ne? 

No a na třetí prohlídku jsem šla už s úplně sedřenýma patama, náladou pod psa a myšlenkou ať už jsem zase v Praze, protože jsem byla fakt zničená. Nehci vědět, kolik kiláků jsem včera nachodila. Kdybych si já blbec zjistila, jak v Hendonu jezděj autobusy, tak jsem ty paty nemusela mít sedřený i takhle doslova. Achjo. Jinak jako ten dům byl sice hned vedle židovského hřbitova, ale na dobrém místě (krematorium se vždycky hodí :D) a byl nádhernej. Takže se prosím modlete se mnou, ať mi paní v pátek napíše, že mě bere. Cejtím se skoro jako za mlada na castingu. 

Když jsem pak později večer seděla u Adama v Rules jako za starejch časů nebo když jsem jela mojí oblíbenou Victoria Line na Walthamstow Central, díky bohu jsem v sobě zase cejtila ten pocit, jak moc mě Londýn naplňuje a fascinuje. Na druhou stranu jsem během toho dne zjistila, jak moc se mi bude stýskat po Praze, a jak moc budu vlastně odstřihlá od toho, před čím utíkám. Achjo. Tohle v sobě ještě budu muset nějak zpracovat. No a dnes už vás nebudu víc nudit a brzy zase tady <3 Pusu!

You Might Also Like

4 komentářů

  1. ono je i tady těžké sehnat byty, aspoň co mi říkají spolužačky, že ne vše je fajn:) tak držím palce ať se ozve;)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně moc ti držím palce, aby vše dopadlo tak, jak má :) Žít šťastně a po svém si zaslouží každý, i když je k tomu cesta někdy těžká.. Londýn je to nejkrásnější město na světě (ano, ani Paříž mě tak neoslovila), takže věřím, že smutnění za Prahou nebude tak horké :) Všechno v pořádku zvládneš, věřím v to :)
    Těším se na další články :)

    OdpovědětVymazat
  3. jako vzdycky skvely fotky:) a preju hodne stesti s tim bydlenim!

    OdpovědětVymazat
  4. Věřím, že to všechno zvládneš a budeš se ta mít úžasně! Je to prostě sen a máš můj obdiv, že ses nebála a šla do toho! Začátky josu těžký vždycky ale snad ani nemusím říkat, že to bude stát za to! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube