PRAGUE | WALKING THROUGH PRAGUE AND HERBIVORE

5/13/2016

Dnes tu pro vás mám článek z první jarní procházky Prahou. Počasí se nám nějak zhoršilo, tak si ty krásné sluníčkové dny pojďme alespoň připomenout. Je to asi měsíc zpátky, kdy mě Káťa vytáhla na Karlův most - jo, slyšíte dobře. Nevím jak vy, ale já se Karlovu mostu snažím přes den raději vyhýbat, protože tam je vždycky hlava na hlavě a mnohdy se tam nedá vůbec hnout. Za to taková noční procházka po Karlově mostě - jooo, to je něco úžasného a všem jenom doporučuju! Navíc ten výhled na Hrad je večer dechberoucí, opravdu. Po procházce Malou Stranou jsme se vydali směrem k Žofínu a do Herbivore. 

Ráj zdravého jídla jménem Herbivore


Pokud jste instagramoví fanatici jako já, tak už jste o Herbivore určitě slyšeli a jestli ne, tak vám o této restauraci/kavárně/prodejně se zdravou výživou něco málo povím. Nabídku tvoří z 95 % veganské produkty a všechny jsou vegetariánské. Během obědů mají výborný buffet, zaplatíte paušální částku a můžete si dát od všeho trochu. Jídlo tam mají výborné, hlavně teda polévky! Všechno si taky můžete vzít s sebou, což je super, když si chcete vzít jídlo do kanclu nebo třeba jen tak na náplavku. Pak fandím jejich dezertům, třeba takový mrkvový dort je mňamka! Mají tam taky chia pudinky, acai bowls a zároveň si tam můžete nakoupit ovoce, zeleninu, oříšky, čaje. Je to totiž zároveň taková lepší prodejna se zdravou výživou. Mimochodem to posezení, co tam mají, je strašně rozkošné! Takže pokud si zakládáte na zdravé stravě, googlete Herbivore! Pusu! <3

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Skvělý článek i fotky! Moc ti to sluší. Začala jsem tě sledovat, tak se můžeš mrknout ke mě na blog a popřípadě také sledovat. Přeji ti krásný den:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. jelikož nejsem z Prahy a ani z blízkého okolí a ani tam moc nejezdím, o ty kavárně/restauraci slyším poprvé:) Líbí se mi tvůj typ na noční Karlův most, pokud někdy v Praze do budoucna přenocuji, není to vůbec špatný napad se tam mrknout.
    Outfit máš fakt skvělý, takový na to chladný jarní počasí.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Já byla v Praze nedávno a taky jsme si dali hezkou procházku, ale určitě se někdy chci projít i v noci, až tam budem i přespávat, to musí být super a na focení tím tuplem! :)

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  4. strasne sa mi paci ta vesta!
    Pozývam na veľkú letnú GIVEAWAY tu: https://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube