OOTD | THE CITY WHERE I GREW UP

1/02/2016

To to uteklo a zase je tu nový rok! Jak jste si užili včerejší oslavy a ohňostroj? My fantasticky! Přísahám, že včera to byla ta nejlepší party roku 2015, vážně! :) A dnes jsme se byli podívat na pražský novoroční ohňostroj a byla to nádhera. Ale kdybyste viděli ten, co byl v Londýně! Okouzlující! Ten prostě musíte vidět! Určitě se podívejte na YouTube, jestli jste ho ještě neviděli. Stojí to za to! A teď něco málo k článku. Vlasy už se mi dost vymyly, takže v pondělí jdu na dodělání a nechám si ten přechod udělat až v půlce hlavy a taky o odstín ztmavit. Outfit je z neděle a fotili jsme ve Strážnici, když jsem byla na návštěvě u rodiny. Mám na sobě nový kabát z Anglie, který jsem ulovila asi týden před odletem a nemůžu se ho nabažit. Miluju tenhle střih! A ani mi nevadí, že je černý. Původně jsem totiž chtěla kabát v šedé barvě, ale bohužel jsem ho nikde nesehnala. Jinak bych vám všem chtěla popřát šťastný Nový Rok! Moc děkuju, že jste tu se mnou v roce 2015 byli a doufám, že budete i v roce 2016. (A nyní vlastně také na mém YT kanále.) Moc to pro mě znamená! A nezapomeňte, že každý nový rok je jako prázdná kniha a pero je jen v našich rukou. Pusu! <3

Happy New Year everybody! Did you enjoy yesterday's celebration? And how was the firework? I was in Prague with my friends. At first we'd started to celebrate at our flat and we went to the Retro Music Club afterwards. It was literally the best party of the year 2015! I mean it! Today, I went to have a look at our annual Prague's firework at 6 o'clock and it was lovely guys! You have to see London's firework on YouTube though because that one was pretty amazing! Have you already seen it? I'm gonna have a bath right now and then I think I will just relax and read your blogs. Wish you all the best and amazing year 2016 <3 New year is like a blank book and the pen is in our hands!
OUTFIT OF THE DAY
Sweather - New Look
Jeans - Mango
Bag - Primark
Shoes - Nike Air Force 1
Coat - New Look

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Ta kabelka je jednoznačně boží a nové vlasy se těším, protože ty jsi jeden z těch šťastných lidí, kteří by mohli mít na hlavě i číro a stejně by vypadali jako princezna z Disneyovky! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná kabelka! :) Celé se mi to líbí!

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Teda musím říct, že to, jak ten světlý rolák vykukuje z kabátu, vypadá naprosto skvěle! Super outfit! ☺ I tobě šťastný nový rok a ať se ti vše daří! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to! My měli včera velký ohňostroj ve Zlíně a taky byl super. :) Na ten londýnský se plánuj podívat, tam to bývá vždycky úžasné!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky, milujem tvoje články Wendy! :)

    sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  6. Kabat je nadherny, jo take jsem videla ohnostroj z Londyna, meli ho vazne nadherny. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto perfektní outfit! Ten kabát se mi hrozně líbí :) A mám to přesně naopak, chtěla bych černý kabát, ale zatím jsem objevila jen pár šedých kandidátů :D Šťastný rok 2016! :-*

    OdpovědětVymazat
  8. ten londýnský byl uzasny! moc ti to sluší kombinace toho kabátu se svetrovým rolátek . užasne :)
    http://bit-ofme.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší a krásná barva vlasů :)

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní6/1/16 09:38

    zbytecne velky kabat k tvoji postave, mela bys nosit spise mensi veci kratsi..jinak si stale krasna.. mrzi me ze sses porad s Kubou to uz je fakt moc moc trapne copak je ti padesat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi stejně jako ty boty, žejo? Mně se ten kabát líbí a cítím se v něm dobře a to je hlavní! :-) "Vzhledem k mojí postavě" - ty snad víš, jak jsem vysoká? Aha, takže se známe! Vážně škoda mluvit. Až se příště potkáme, tak mi to radši řekni osobně. Ono se totiž velice lehce posuzuje situace druhých, když podrobně nevíš, jak to všechno bylo. Jinak toho už vážně začínám mít docela dost. Vzhledem k tomu, že ty se ani neumíš podepsat a řešíš tu věci, do kterých ti nic není, tak já už nebudu zveřejňovat ani číst tvé komentáře.

      Vymazat
  11. Ja si myslím, že ten kabát ti pristane! A veľmi sa mi páči výber kabelky ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Nice coat and bag :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube