MY YEAR 2015 IN PICTURES

1/08/2016

Ahoj všichni, dnes bych chtěla krátce shrnout můj rok 2015. Byl to rok plný úžasných příležitostí, potkala jsem mnoho zajímavých lidí a poznala jsem spoustu nových míst - především teda v Londýně, kterému jsem během pár dnů stoprocentně podlehla (aby ne, bylo to moje vysněné město odjakživa). Jsem neskutečně vděčná za to, že tady můžu být a že už to není jenom sen <3! Jaká přání se v roce 2015 splnila vám?

V lednu 2015 jsem se poprvé potkala s Annie! S Annie, kterou znám už od počátků jejího blogu a její články jsem vždycky hltala jeden za druhým! Stejně srdečná jako je na blogu, je i ve skutečnosti a taky hrozně milá a krásná! Jestli ji ještě nesledujete (o čemž pochybuju), tak šup na její blog a instagram!
Začátkem února jsem byla na horách v Krkonoších. Černá hora je moje srdeční záležitost. Kam se hrabe Pec pod Sněžkou nebo Špindl. S Káťou jsme zmákly hned několik press akcí. Fotka níže je z Fashion Shaku, kam byla pozvaná i Ina a bylo moc milé vidět ji naživo. Bohužel odešla dřív, než jsme se jí stihly zeptat na pár otázek do článku. Nevadí, třeba příště! Moje Zoe rostla víc a víc do krásy a pomalu jí rostly její dlouhé chloupky ha ha. Teď už jí z ofinky pletu copánky a miluju to! <3
V březnu jsme byli s rodiči znovu na horách, tentokrát v Rakousku. Hodně jsme jedli a užívali ty hromady sněhu! Pak jsme jeli s našimi krasna.cz blogerkami na press trip do liberce, což byla taky perfektní akce! A poprvé jsem točila vlog, který sice nedopadl zrovna nejlíp, ale konečně jsem se rozhoupala, žejo! Yes!
Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend - jedna z největších fashion událostí v Praze! S Kájou jsme se chodily koukat na všechny možné módní přehlídky a bylo to jedním slovem - úžasné! Obzvlášť když máte takhle perfektní doprovod jako je Kája! Nejvíc se mi v mysli uchytil Michael Kovačik, Pietro Filipi by designers, Petra Balvínová, Zuzana Kubíčková a Petra Ptáčková! Další zajímavá událost, která následovala byl Bloges Market, kde jsem poprvé sebrala odvahu a šla jsem pozdravit Mínku, kterou jsem už dlouho sledovala na IG, ale vždycky když jsem ji na nějaké akci zahlédla, tak jsem za ní stejně nešla haha (to je pro mě typické). Taky jsme tam skvěle pokecaly s Nikčou a objevily jsme se v jejím vlogu! To bylo tak milé! :-)
Blogerská akce od Yves Rocher, na které jsem byla s právě s Mínkou! A poznala jsem se tam s Anetkou a s Nikčou (kterou sleduju už věčnost)! Pak mě čekala návštěva Nike Boat Studia a setkání s Bethany Mota, což bylo dokonalý! 
Moje milovaná Káťa slavila narozeniny, takže jsme zašly do naší oblíbené vinárny! V červnu jsem  zase začala chodit pravidelně do práce a samozřejmě jsme s Kájou obrážely pražské kavárničky - to už je taková naše klasika. A po odpoledních jsem obíhala showroomy s jarní/letní kolekcí. Showroom F&F je moje srdeční záležitost. Mají to tam vždycky tak perfektně naaranžovaný a ty cupcakes, co pro nás měli připravený! Jaj! To bylo něco na můj zadek haha. Možná právě kvůli všem těm dobrotám na press akcích ho ještě nemám takovej, jak bych si přála. Prostě nejde odolat!

Společně s Kájou a kamarádkou Domčou jsme byly na Utuberingu, kde jsme se potkali s Domčou, kterou můžete znát z našeho blogerského srazu, který jsme pořádaly před rokem. Pak další super akce byly narozeniny Avon Blog Star, které jsme si parádně užily! Pokecaly jsme s Niky, Tess a dalšími blogerkami, nechaly jsme si nalakovat nehty a zkrášlené jsme odcházely domů. Tiskovka Rimmelu také stojí za zmínku. Tam jsem poprvé použila moji oblíbenou nude rtěnku z řady Kate Moss. Jestli jste ji ještě nezkusili, tak doporučuju! Všechny jsou perfektní!
Na Zootí akci jsme se zase setkaly s Annie - bylo to moc milé překvápko, protože jsem neměla tušení, že se tam Annie taky chystá! Konečně jsem byla za Káťou ve Strakonicích, kde to je úplně boží! Byla jsem na víkend v Mariánských lázních... V létě jsem pak byla na skok v redakci na Nově, v showroomu Lindexu na představení nové kolekce podzim/zima a hodně jsem chodila běhat. A v září jsem odletěla za mým anglickým dobrodružstvím, které pokračuje až doteď :) Anglii považuju za to nejlepší rozhodnutí v roce 2015 a stejně tak to, že jsem začla točit na YouTube. Ikdyž zatím jen tak zběžně, ale přece! :)

A jako to nejlepší nakonec - LONDÝN... A málem bych zapomněla na vlasy - to pro mě bylo taky jedno z větších rozhodnutích. Já jsem totiž co se týče vlasů hrozná. Už delší dobu jsem si chtěla zkusit vlasy ztmavit, ale nikdy jsem na to nesebrala odvahu. To se změnilo v prosinci a tadáááá!

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Krásný článek! Zrovna jsem si říkala, že si musím ten svůj rok taky nějak shrnout :))

    OdpovědětVymazat
  2. Suprove shrnuti roku. :-) ty vlasy mas uplne bozske! :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Hned bych šla kopat znova :-D. Bylo to tak super! Doufám, že se zas na nějaké akci uvidíme ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Wendy krásné fotky a postřehy. Ale ty s tmavými vlasy - uááá <3

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný rok. :) Tu Anglii ti moc přeju, musí tam být fakt krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, vypadá to, že sis rok 2015 užila. :)

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezký článek Wendy :) Je vidět, že sis rok 2015 užila se vším všudy :) Doufám, že rok 2016 pro tebe bude alespoň stejně tak dobrý :) A pokud to půjde, tak snad i mnohem lepší :)

    OdpovědětVymazat
  8. jsi laska chybis mi <3
    a ty vlasy jsou ted top!!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jsi tak krásná slečna! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty fotky z UK se ti moc povedly! Dívala jsem se i na pár vlogů :)
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
  11. Hezké shrnutí a krásné fotky <3

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube