SPOTTED | New hair and my christmas holidays

12/26/2015

Ahoj všichni! Doufám, že jste měli nádherné Vánoce a užíváte si vánoční pohodu. Přiznám se, že já si klídek užívám až dnes. Pustila jsem si sedmý díl Harryho Pottera, uvařila jsem si hrnek babiččiného čaje a dělám to, co mě baví nejvíc - věnuju se blogu. Taky musím vyřídit nějaké emaily týkající se blogu. A hlavně mám konečně čas odepsat těm, kteří jste mi psali ohledně Anglie :) Jinak jestli mě sledujete na blogovém facebooku, mohli jste zaznamenat, že jsem trochu změnila barvu vlasů. A zalíbilo se mi to natolik, že jdu 4. ledna ještě na ztmavení toho hnědého odstínu - a chtěla bych ten přechod z tmavé na blond až od půlky hlavy. Vlastně tak, jak to vidíte na fotkách. Ve skutečnosti ten přechod totiž začíná už cca 5 cm od hlavy, takže ty vlasy působí víc blond dojmem a já to chci 50 na 50 haha. Co na to říkáte vy? (Ale nebojte, "theblondaffair" budu zčásti pořád.)

Hello everybody! I hope that you had a lovely Christmas Day with your family! My Christmas Day was awesome. We were at my grandmother's house and it was an amazing time there as always. I have to tell you that today is the first day when I can have a rest and do whatever I want (after I came to visit almost every member of our family). To be honest I've been watching my favourite movies and doing some blog work all day. That's the best way to relax for me. And I think I'm gonna have a bath afterwards. If you follow me on my blog's facebook, you know about my change of hair colour. What do you think about that? Leave me a comment down below. Kisses! 



You Might Also Like

13 komentářů

  1. Krásný článek a parádní fotky! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Mě s tenlhe "strakatý" styl vlasů moc nelíbí, nemám ráda na hlavěk ombinacisvětlé a tmavé barvy, ale každému se líbí něco jiného. :) Tobě sluší jak tmavá, tak světlá, třeba nakonec půjdeš někdy do hněda úplně. ;) Hezký zbytek svátků!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty vlasy vypadají fakt supr :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bóže, ty vlasy jsou naprosto boží <3. Perfektně Ti sedí! Vypadáš fantasticky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vlasy ti perfektne sedi!

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Nemůžu si pomoct, ale s tou tmavou barvou vlasů vypadáš hned vyzrálejší :) Jak si měla vlasy celé blond, působila jsi tak mladě, nevinně, takhle vypadáš jako kus ženský, úplně jinak, když to tak řeknu :) Rozhodně ti to moc sluší :) Je to hezká změna :) Jinak doufám, že sis užila Vánoce a i nadále si užíváš Vánočního času :)

    OdpovědětVymazat
  7. pekné vlasky:) a zaujali ma darčeky tie su proste dokonalo zabalené škoda rozbalovať:)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se ty vlasy takhle taky moc líbí, vypadáš v nich starší ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadáš jak elfka, je to boží <3

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ty vlasy vypadaj odshora jak kdybys měla odrosty, vypadá to hrozně...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube