LONDON SIGHTSEEING #2

12/22/2015

Ahoj všichni! Dnes jsem si pro vás připravila pokračování článku z Londýna. Minule jsem vám ukázala, co všechno jsme viděli v sobotu a dnes to bude pátek. S kamarádama jsme se setkali na stanici Green Park a pak jsme to vzali po svých k Buckinghamskému paláci a tak dále.

BUCKINGHAM PALACE
U Buckinghamského paláce bylo samozřejmě milion lidí jako vždycky. Navíc ještě někdo odjížděl z paláce. Takže security a mega moc strážníků! Ale zážitek to byl famózní. Nevíme sice, o koho šlo, ale říkáme si, že určitě o královnu haha. Jinak je Buckingham Palace hodně fotogenický, jak můžete vidět! Radost fotit!

ST. JAMES PARK
St. James Parkem jsme procházeli, když jsme se šli podívat na Clarence House - to je dům, který využívá královská rodina. A málem jsme uletěli, když jsme přecházeli tamější jezero! Jako vážně! Takhle silný vítr jsem ještě nikdy předtím nezažila. I Vojta měl co dělat a to je podstatně vyšší a tím pádem i těžší než já. Ale zase můžu říct, že za ty fotky to stálo!

PARK LANE
Další zastávka byla ulice Park Lane, kde jsou jedny z nejdražších nemovitostí v Londýně. Ale hlavně tam je jeden z londýnských Four Seasons hotelů, který jsem musela vidět. No jo! Moje oddanost FS nikdy nepřejde. Ale zrovna tady mě čekalo docela zklamání, protože ta budova, ve které hotel sídlí, není zrovna lichotivá. Naštěstí jsou v Londýně ještě další dva Four Seasons, takže doufám, že ty mě nezklamou. A všimněte si na fotkách těch "black taxis". Ještě teď si živě pamatuju, jak jsem se o nich učila na maturitu haha. Učili jste se o nich taky?

WESTMINSTER
Westminster už jsem vám sice ukazovala minule, ale tam šlo hlavně o Big Bena. V pátek jsme si prošli uličky kolem a tady jsou fotky! A zastávku ve Starbucksu jsme nemohli vynechat!
TRAFALGAR SQUARE
Na Trafalgar Square jsem byla celkem dvakrát a vždycky až večer. Tak snad se mi příště poštěstí i ve dne. Večerní atmosféra je tam ale magická a rozhodně stojí za návštěvu. My jsme si sedli nahoru na Nelsonův sloup a užívali jsme si ta světla a ruch všude kolem. Byli jsme jeho součástí, ale zároveň jsme byli takoví pozorovatelé zpovzdálí.
HARRODS
Poslední zastávka s Vojtou, Patrikem a Míšou byla v obchodním domě Harrods. Zvenku vypadal přesně tak kouzelně, jako jsem ho vídala na fotkách. Ale uvnitř nic moc. Typově bych ho přirovnala k Bílé Labuti v Praze, akorát tak o deset úrovní lepší - samozřejmě. Ale to "stánkové" uspořádání obchodů, jak už se to dávno nedělá, mi prostě nevyhovovalo. Byli jste někdy v Harrods? A co na to říkáte?
ST PAUL'S CATHEDRAL
Kolem deváté jsme se rozloučili s kamarádama a já jsem vyrazila k Rules, kde pracuje Adam, u kterého jsem v Londýně bydlela. Byla to moje druhá jízda londýnským metrem úplně sama. A potom i hledání toho baru. Ale Rules jsem našla a v metru jsem se taky neztratila, takže jooo! Měla jsem ze sebe velkou radost :D! Londýnské metro je totiž něco šíleného! Kdo v Londýně byl, tak to zná! No a když jsme se potkali s Adamem, tak jsme vyrazili k St. Paul's Cathedral, která je v noci ještě mnohem krásnější než ve dne.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Už je to hodně dlouho, když jsem byla v Londýně. Ale je to tam pořád stejně krásný! :) Moc pěkný fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherne fotky. Do Londyna strasne moc chci. :-):-):-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Je to už pár let, co jsem byla naposledy (a taky poprvé) v Londýně, ale mám ho stále v živé paměti, jako by to bylo včera :) Fotíš úplně úžasné fotky a já díky nim měla možnost se, aspoň na chvilku, vrátit zpátky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube