NOTTINGHAM | NOTTINGHAM CASTLE

10/10/2015

Dnes je to přesně 14 dní, co jsem v Nottinghamu. Každý den objevuju nová místa a každý den mě tu něco překvapí. Už minule jsem psala, jak jsou tu lidé pozitivní, obzvláště řidiči autobusů nebo paní u pokladen v supermarketech. Umíte si představit pak ten šok turistů, když jedou v našem MHD nebo když jdou nakoupit do supermarketu v Česku? Dnes bych vám chtěla ukázat fotky z procházky po Nottinghamu, kdy jsme se byli podívat na Nottingham Castle.

Udělala jsem milion fotek, proto byla ta delší prodleva mezi články. Úprava a zmenšování mi dalo zabrat, ale nechtěla jsem vás ošidit ani o jednu fotku. Bohužel zahrady hradu byly zavřené, protože se tu chystá nějaký beer festival, takže třeba příště. Ale vynahradil nám to úžasný výhled na město. Přiznám se, že to není taková nádhera jako výhled na Prahu, ale i tak to bylo super!
Na hradě byla bohužel jen expozice obrazů - já radši takové to klasické dobové vybavení. Ale součástí byla i výstava o Robinu Hoodovi, takže jsem se aspoň dozvěděla, jak konkrétně Robin Hood s Nottinghamem souvisí a ještě něco navíc.
Jinak co jsem tady, tak začínám víc a víc přemýšlet o lidech, kteří mě v životě obklopují a začínám si uvědomovat, jak moc důležité je mít kolem sebe opravdu jen lidi, co nás dělají šťastnými. Protože jen potom můžeme být v pohodě a realizovat naše sny. Měli bychom se vzájemně inspirovat a podporovat se. Nejhorší jsou ty případy, kdy se na vás někdo pověsí, hodí na vás všechny svoje problémy, nejlíp ještě aby jste je za něj vyřešili a vy potom za sebou táhnete kouli. A to proč? 
Je to asi moc filozofie v tuhle pozdní hodinu, ale napište mi do komentářů, co si o tom myslíte vy a jak se vám líbily fotky. Hezký víkend všem! <3

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Jo hrad je tu krasny a libi se mi to tam, ten vyhled je nadherny. Jinak zajedte si na wollaton park. :) ale klidne mi muzes napsat a mohla ti poradit co navstivit a tak ja tu uz ziji rok. :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve Wollaton parku už jsme byli. A také na Newstead Abbey :-) Máš ještě nějaký jiný tip? Velice ráda si nechám poradit od zkušené obyvatelky Nottinghamu :-)

      Vymazat
    2. No a to my v tom parku jeste vubec nebyli :D jinak co tam casto chodime tak do Arboretum, tam je nashera uprostred je jezirko, mam i na blogu fotky. A pokud by jsi chtela nejaky tip na skvelou restauraci, tak doporucuji Peechykeens, proste to je svedske stoly a muzes si brat co chces a kolik chces, pizza, salaty, maso ostre i normalni i deserty. V tydnu je to za 7.50 plus piti a o vikendu za 9.95 plus piti.

      Vymazat
  2. Vyzerá to tam úžasne! ♡

    OdpovědětVymazat
  3. s těmi lidmi u nás máš naprostou pravdu.. málokdy narazíš na člověka, z kterého vyzařuje pozitivní energie. nikdo u nás druhým nepřeje těm druhým kousek štěstí, jsme otrávení a já svůj život nechci naplňovat negativní energií. na to je život moc krátký :)

    kouzelné městečko! mě anglická architektura nepřestává vyrážet dech <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube