NEW IN: NIKE AIR FORCE 1, SCARF, NECKLACE AND MORE

10/12/2015

Nike Air Force 1 se mi líbí už pěkně dlouho a taky jsem pěkně dlouho přemýšlela nad tím, jestli je opravdu potřebuju. Rozsekla to nakonec situace, kdy jsem si s sebou do Anglie potřebovala vzít nějaké boty vhodné do deště, než si na místě koupím zimní boty. Všechny moje boty z minulé sezóny už jsou totiž zralé leda tak do kontejneru a v Converskách bych to tu dlouho nevydržela. Závěr? Jsem tady něco málo přes 14 dní, žádné pěkné biker boots nebo kotníkové chelsea jsem zatím nikde nepotkala. A jak jsem ráda, že tyhle kočky mám a nehrozí mi umrznutí. Teda alespoň odspodu ne, protože pěkný zimní kabát jsem zatím nesehnala.

Tenhle krásný  náhrdelník jsem si koupila v Bijou Brigitte za poukázku, kterou jsem dostala předloni k Vánocům. V Palladiu jsem si ho omrkla už na začátku léta, ale řekla jsem si, že pět set za bižuterii prostě nedám. Nakonec na mě však počkal až do září, tak jsem si ho koupila, protože jinak by mi ta poukázka propadla, a to by byla teprve škoda :-)
Tahle šála je jeden z úlovků v Primarku. Stála jen 5 liber a ta barva cukrové vaty mě dostala na první pohled! Foťák tu barvu bohužel nezachytil úplně realisticky, ale určitě vám ji ještě ukážu jako součást nějakého outfitu. A jak je heboučká!
Chlupaté ponožky jsou v Anglii základ! Vzala jsem si s sebou jen dvoje a jak jsem litovala, že ty třetí jsem nechala doma v komodě. U nás doma se totiž netopí, máme tu 16 stupňů a jsem jediná, kdo tady mrzne. Naštěstí tady mají těchto krásek milion, takže netřeba truchlit. Brzy si skočím ještě pro další pár.
Svetrů není nikdy dost. A tohle určitě není poslední svetr, který jsem si tu koupila. Je tady totiž vážně zima a na to mi ty dva svetry, co mám, stačit nebudou. Chtěla bych si pořídit ještě rolák v burgundy barvě a nějaký pořádně huňatý cardigan. Tento jsem pořídila v Primarku za 12 liber. Kryty na telefon jsou dárek. Ten s puntíky jsem dostala od tety a ty další dva od kamaráda. Tímto jim ještě jednou moc děkuju.
Tahle bundička z Adidas byla láska na první pohled. Líbí se mi, jak je barevná a nesmírně mě baví ji kombinovat. Je to první takhle šíleně barevný kousek v mém šatníku a určitě není poslední, protože se mi tenhle styl moc zalíbil. Outfity s ní mě furt ne a ne omrzet a momentálně je to moje nejoblíbenější věc, kterou bych mohla nosit každý den.
První věc, co jsem si tu koupila (když nepočítám jídlo), byl deštník. Tenhle je z Primarku a stál jen 4 libry. Průhledný deštník chci už šíleně dlouho. V ČR jsem ho ale v žádném obchodě nemohla sehnat. Jedině na netu a stál cca 600! Řekla jsem si proto, že si deštník koupím až tady, že tady ho určitě budou mít a světe div se - v prvním obchodě jsem ho objevila a ještě za hubičku. Pak jsem si koupila osušku, protože s sebou jsem si vzala jen malý ručníček. Barvě cukrové vaty jsem opět neodolala. No není hezčí než bílý? Dobrou noc všem <3

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Nice! great HAUL!!!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Wendy ty bílý boty jsou krásny, ale moc ti neslusí vzhledem k postave:-/ jsou velikostne neproporční velmi zjednodušene působí k tobě hodně velké jak "Kocour v botách" jinak super!! slusi ti zejmena ty kratke sukne saty apod. to te vytahne

    OdpovědětVymazat
  3. Ty botky jsou uzasne. No ja taky potrebuji si koupit satek a hlvne nejake cardigany. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Nike Air force jsem chtěla taky, ale nelíbí se mi jakou dělají nohu :/
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný boty a ten náhrdelník ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Bundiřka Adidas je moc hezká, air max si chci koupit na jaře:D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty věci jsou naprosto super :P U mě vede bundička a boty! Už se těším až s nima uvidím spooooustu outfitů <3 :-*

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube