NAIL CARE TIPS

9/23/2015

Ahoj všichni, slibovala jsem článek, jak pečuju o svoje nehty. S mými nehty jsem nikdy nebyla moc spokojená. Mám malé nehtové lůžko, takže když jsou nehty krátké, tak mají divný tvar. Což je dost problém, protože se mi neustále štěpí, takže dlouhé nikdy moc dlouho nevydrží. Zkoušela jsem na to snad všechno. Od zpevňovačů po olejíčky a na gelovky si moc nepotrpím.



Nedávno jsem vyzkoušela novou 18K Gold řadu od Sally Hansen. Odstraňovač přerostlé nehtové kůžičky je podle mě bohužel jenom produkt, který má z lidí tahat peníze. Používala jsem ho asi měsíc  dvakrát týdně a žádné výsledky jsem neviděla. Produkt slibuje okamžité zjemnění kůžičky. Buď jsem něco dělala špatně nebo nevím, ale produkt opravdu nemůžu doporučit dál. Ikdyž moc hezky voní, to jo.



Co ale pochválit a doporuči můžu, je nový 18K Gold zpevňovač. Po týdnu používání jsem měla nehty opravdu v lepším stavu. Dlouhé vydržely víc jak týden (což u těch mých není zvykem) a až potom se začaly trochu štěpit. Čemuž ale pomohlo jen mírné zapilování a bylo zase vše ok. Navíc se dá použít i jako podkladový nebo vrchní lak. Cena zpevnovače je cca 120 Kč a koupíte ho třeba v D&M drogerii. Za mě tedy ano. Střídám ho se zpevňovačem Sally Hansen z řady Miracle Cure, který je taky výborný.


Kromě zpevňovače, který aplikuji vždy jako podkladovou vrstvu před aplikací barevného laku a používám ho i každý den pokud nemám nalakované nehty, mám ráda také olejíček Vitamin E Nail & Cuticle Oil, který nehty hydratuje a hloubkově vyživuje. Výborné je ho aplikovat po odlakování nehtů. Perfektně totiž zregeneruje nehty. Nechávám působit 10 minut a potom nehty omyju ve vlažné mýdlové vodě, která nehty odmastí.

Jak pečujete o nehty vy? Máte svoje oblíbené produkty?

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Mně sally hansen laky vůbec nevyhovují, větší službu mi už snad udělá i essence :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak já mám teda s Essence zpevňovači dost špatné zkušenosti :D Ale některé laky na nehty jsou fajn :-)

      Vymazat
  2. Používám od Sally Hansen olejíček na nehty s vitaminem E - pždy po odlakování a nehty mám po něm krásně vyživené :) Obecně mi Sally Hansen docela vyhovuje, teď jsem si všimla, že mají i krásné podzimní laky s matným efektem :)

    Janina

    http://janinablogopisec.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten olejíček mám taky a je skvělý :-) Fakt? Tak ty matné laky musím vyzkoušet :-)

      Vymazat
  3. Se divím, že ses vrátil :D To už si budu muset asi vážně někam zapsat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube