DRY SHAMPOO TEST (AUSSIE, DOVE, LEE STAFFORD, TIMOTEI)

9/08/2015

Ne vždy si stihnu před odchodem do města umýt vlasy, a tak je pro mě suchý šampon samozřejmost, která mi doma nesmí chybět a mám ji vždy při ruce. Vyzkoušela jsem celkem 4, bohužel už od všech nemám obaly, tak jsem nemohla vyfotografovat všechny. Protože mám blond vlasy, nemůžu posoudit, do jaké míry na hnědých vlasech zanechávají zbytky pudru po vyčesání, ale pokusím se je představit jak nejlíp umím a třeba alespoň blondýnkám tato recenze pomůže.

Aussie Miracle Dry Shampoo - Aussome Volume

Aussie nezklamal. Šampon je příjemně parfémovaný a službu vám splní skvěle. Vlasy po něm nezašednou, ale jak říkám, u brunetek tomu může být jinak. Co mě dost překvapilo byl objem, který moje vlasy získaly po aplikaci. Šampon vám udělá doslova lví hřívu, která je však po finální úpravě luxusní  a s vlasy se velmi dobře pracuje. Vlasy jsou na první pohled jako kdybyste právě opustili kadeřnictví. Jediná nevýhoda je, že jsou vlasy takové hrubší, což každému nemusí být příjemné. Další věc, co jsem vypozorovala je, že účinek šamponu vydrží klidně dva dny, takže je to ideální společník například na vodu nebo na fesťáky.


+ dlouhodobý účinek
+ příjemná vůně
+ vlasy nezašednou
+ vytvoří skvělý obejm

- vytvoří hrubou strukturu vlasů
- cena

Dove Hair Therapy Refresh&Care

Značku Dove mám velmi ráda, ale k suchému šamponu jsem se dostala úplnou náhodou. Došel mi můj oblíbený Lee Stafford a tohle byl jediný suchý šampon, který měli v drogerii na Moravě. Aplikuje se na vlasy jako každý suchý šampon z dálky 20-30 cm od kořínků. Nezapomeňte vmasírovat a pořádně vyčesat. Ačkoliv jsem byla po Lee Staffordu rozmazlená a trošku skeptická k ostatním suchým šamponům, tak jsem byla nakonec velmi mile překvapená. Dove splnil svůj úkol. Krásně voní a vlasy po něm získají svěží vzhled. Jediná nevýhoda, co jsem na něm vypozorovala, je, že je třeba ho více vyčesávat, aby vlasy nezašedly a nezůstal na nich bílý povlak.


+ svěží vzhled vlasů
+ krásná vůně 
+ vytvoří mírný objem
+ vydrží od rána až do večera

- je třeba více vyčesávat, obzvlášť u brunetek
- matný efekt

Lee Stafford Dry Shampoo Original

Tento suchý šampon je můj největší oblíbenec a pořád si u mě drží první místo. Má úplně boží sladkou vůni, ještě lepší než Aussie nebo Dove! Není třeba ho ani nějak extrémě dlouho vyčesávat, bílý povlak zanechává na vlasech minimálně. Vstřebá se do vlasů a vlasy jsou na dotek jemné a načechrané. Vlasům dodá přirozený objem a vydrží až do druhého dne. Jediným mínusem, který jsem objevila, je cena, protože 150 ml stojí 259 Kč, což je docela dost oproti cenám jiných suchých šamponů.

+ dokonalá vůně
+ dlouhodobý účinek
+ vytvoří mírný objem
+ není třeba dlouze vyčesávat
+ jemné vlasy
+ vlasy nezašednou

- cena

Timotei Pure Dry Shampoo

Tento šampon je taková nouzovka. Voní mi ze všech nejmíň a také mě po něm bohužel svědí vlasová pokožka. Ale tento problém s ním nemusí mít každý, proto bych vás od něj nerada odradila. Někomu může vyhovovat, záleží na tipu pokožky. Doporučuju šampon vyčesávat v předklonu, aby se vytvořil větší objem vlasů. Vlasy jsou po něm sice hrubší, ale nezacuchávají se. Nezanechává ani velké bílé fleky, ale je potřeba ho pečlivě vyčesat, to jo. Výhodou je nižší cena.

+ cena
+ mírný objem
+ splní účel za nízkou cenu

- hrubší vlasy
- je třeba déle a pořádně vyčesat

Napište mi, jaké jsou vaše oblíbené suché šampony. Ráda vyzkouším něco nového. Budu se těšit na vaše komentáře :-)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. I like the dove!!!! GREAT POST!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Po Aussie a Lee Staffordovi už pokukuju nějaký ten pátek. Zatím mám doma jen suchý šampon Amica, ale vzhledem k tomu, že si vlasy myju denně (a jinak to u mě prostě nejde), tak ho moc nepoužívám. Ale je pravda, že na fesťáky a různé přespávačky se sucháč hodí vždycky:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  3. Ja jsem z techto nezkousela nic, ale prave mam Batiste a ten je super.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzkoušela jsem jich víc, ale můj oblíbenec je suchý šampon od Klorane. Mám už třetí balení. Je pigmentovaný, takže ani na tmavých vlasech nejdou vidět žádné „pozůstatky“. Když nestíhám, a chci vypadat k světu, je to jasná volba.
    https://www.benu.cz/klorane-suchy-sampon-s-oves-mlek-150ml-hnede-vlasy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube