SUMMER SHOES NEW IN

8/10/2015

Dnes jsem hledala na externím disku outfit z Bloges marketu, ale místo něj jsem našla spoustu jiných fotek, které nespatřily světlo světa. Například fotky z blogerských eventů, výletů s Kubou nebo materiály na článek "Tipy, kam na kafe nebo jídlo v Praze". V nejbližší době s tím musím něco udělat :-) A nyní k věci. Je to asi měsíc, co na blogu vyšel článek Birkenstock sandals trend, kde jsem přemýšlela, jestli si mám pořídit bílé nebo černé pantofle. (Jo, já vím, že to není trend pro každého.) Nakonec zvítězily ty černé, protože bílé v mojí velikosti momentálně ani nejsou dostupné. Nebyly k dispozici ani černé kožené v mé velikosti, takže mám syntetiku. Nicméně byla to opravdu láska na první pohled, takže jakmile budou zpátky na českém trhu v bílé barvě, budou moje i ty. A sandálky, které můžete vidět na úvodní fotce jsem pořídila v F&F v Palladiu jenom za 215 Kč. Nešlo jim odolat. A co vy? Podařilo se vám něco ulovit ve slevách? Pusu!

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Jéé tak to se těším :)
    Já na slevy vyrazila pozdě, takže nic moc :(

    OdpovědětVymazat
  2. Birkenstockům jsem na chuť nepřišla, snad proto, že to, co je vždy největším hitem mě nechává chladnou, a až po nějaké době se pro ten daný kousek dokážu nadchnout. Těším se ale na outfit s nimi. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsou super! Já jsem dlouho trend "pantoflí" moc nechápala, ale teď se mi líbí čím dál víc a hlavně musí být hrozně pohodlné :)

    OdpovědětVymazat
  4. První sandálky nemají chybu! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube