#UTUBERING 2015

7/25/2015

Konečně i já přicházím s článkem o Utuberingu. Nebudu tu sáhodlouze vypisovat, jaké to bylo a tak, protože o Utuberingu už jste určitě četli mnoho článků, diskuzí nebo jste viděli reakční videa. Nicméně jsem nafotila hodně fotek, které bych s vámi ráda sdílela.

P.S. A podívejte se na Domči vlog, jestli jste ještě neviděli. Na začátku tam můžete vidět i mě.

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Já si na Youtuberingu vystála frontu na dělání čelenek u Nikči a byl to nadlidský výkon :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně moc lidí utubering kritizuje organizaci... co na ni říkáš ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala v tom posledním odstavci.. Nelíbilo se mi, že neměli vyřešené prostory pro případ deště. Kdyby tam udělali nějaký velký stan s lavičkami, nic by se jim nestalo. Navíc ono už týden před akcí bylo jasné, že bude pršet, takže si myslím, že když už vybrali tolik peněz a měla to být tak velká událost, jeden velký stan by je nezabil a na mě to prostě neudělalo dobrý dojem. Dále si myslím, že organizace to moc dobře nevypočítala s počtem stánků s jídlem a pitím. Na tolik lidí tam toho prostě nebylo dostatek a stály se velké fronty. Pochopím, že youtuber je jeden, a to organizace frontu neovlivní, ale u těch stánků to mohli podchytit lépe. Youtubera nerozdvojí, ale stánky jo. No a další věc bylo to velké haló, jak úžasná ta akce bude a i sami youtubeři své fanoušky krmili tím, jak si budou moct všichni popovídat a bla bla bla. Já jsem viděla všechny youtubery jenom zdálky, protože prostě v takovém množství lidí, nebylo možné se k nim blíž ve zdraví dostat :D A nejlepší bylo, když lidé stáli 2 hodiny frontu a youtuber pak odešel pryč :D Vím, že ta akce byla hlavně o programu a ten se mi líbil, třeba Čaj s Teri byl super. Ale největší problém vznikl tím, že si dělali reklamu na věcech, které potom ani náhodou nesplnili. Ono je jasné, že si s youtuberem nepokecáš, když tam bylo třeba 30.000 lidí. Ikdyby těch lidí bylo 10.000, tak by tam youtuber mohl stát třeba deset hodin vkuse na místě a neuspokojil by všechny. Navíc prostě youtubeři jsou také lidi. Já si myslím, že příště by měli prodat omezený počet vstupenek, aby bylo opravdu reálné si s těmi youtubery popovídat a měli by těch youtuberů pozvat více. No a klidně by tu akci mohli udělat třeba ve dvou termínech, aby mohli uspokojit více lidí, co se chtějí zúčastnit. Ale ne že je jeden termín, pro desetitisíce lidí, 30 youtuberů a pojďme :D

      Vymazat
    2. A hlavně jsem zapomněla dodat, že by tu akci teda měli prodávat jako festival a reklami stavět na programu a ne na tom, že se setkáš face to face se svým oblíbeným youtuberem a popovídáte si. Ty jsi na akci byla?

      Vymazat
  3. Všem Vám to moc slušela, máš pěkně navlněný vlasy Wendy :) Já jsem na utuberingu nebyla

    OdpovědětVymazat
  4. Boží fotky <3 Pro mě to byl super zážitek, ale to spíš díky tomu, že jsem taky konečně potkala Niky s Luckou, tebe a Káju a pak jsem si vážně užila koncert Slzy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný článek, závidím ti, že jsi měla možnost se potkat s holkami z acos, já jsem zatím na to štěstí neměla. Sama jsem na utuberingu byla a stála jsem téměř 3 hodiny ve frontě na pití, protože jsem myslela, že tam mezi těmi všemi lidmi omdlím, hrůza. Nakonec jsme se sbalili a šli do Letňan, kde nás to nakonec bavilo natolik, že jsme se už na Utubering nevrátili. Organizaci ani radši komentovat nebudu, o tom my, co jsme na tam byli, víme své. Jen tak mimochodem, máš úžasný vlasy! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube