JAKÉ BYLO SETKÁNÍ S BETHANY?

7/07/2015

Jak jsem na blogu psala nedávno, americká youtuberka Bethany Mota byla v Praze. Dnes bych vám ráda v několika větách popsala, jaké bylo tzv. "meet&greet" s Bethany. V první řadě nás tam bylo šíleně moc. Původní počet 30 lidí, kteří se měli s Bethany setkat, byl navýšen na 120. A nakonec nás bylo ještě mnohem víc, protože se akce zúčastnili všichni, kteří na místo přišli. Byla to sranda. Ve štrůdlu jsme přes 20 minut stáli v podzemních garážích Fóra Karlín a čekali jsme, až nás produkce pustí na konferenci Engage 2015, kde měla mít Bethany svůj vlastní příspěvek. Nevěděli jsme, o co přesně půjde. Jenom, že máme zběsile mávat a křičet, jakmile bude přicházet.

Po svém příspěvku, který Bethany na konferenci měla, jsme se s ní setkali nahoře ve vestibulu. Bylo na ní vidět, že je unavená (asi jet lag), ale i přes to byla velice milá, usměvavá a se všemi se ochotně vyfotila. S každým prohodila pár slov. Já jsem se jí třeba ptala na to, jak dlouho v Praze bude. Bylo moc milé popovídat si s ní. Samozřejmě nebyl čas na desetiminutový hovor, ale 2-3 větičky s ní klidně bylo možné prohodit.

Jediné, co bych na setkání vytkla, že fotil její tatínek. Tím myslím, že si bral od každého člověka, který byl na řadě zařízení, na které chtěl být dotyčný vyfocen (většinou to byli mobily) a fotil. Tady bych řekla, že to byl trošku fail, protože některé fotky vůbec nezaostřil nebo fotil, když se zrovna mluvilo nebo usekl kus nohou, tudíž výsledek byl nepoužitelný. A bohužel to nebyl problém jen u mě a u Káji, která se mnou na setkání byla. Co jsem se dívala na IG, tak většina lidí tam tohle psala. Stejně tak to místo nezvolili organizátoři moc dobře a myslím, že by si Bethany zasloužila klidně nějakou tu fotostěnu. To by bylo pro dnešek všechno. Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jestli Bethany znáte a jak se vám líbí její videa. xoxo

Kája s Bethany <3
Source: http://marketingsales.tyden.cz

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Páni tak to je užasné:)) Dívávám se někdy na její videa a znám ji už strašně dlouhou dobu:) Tak to ti aji docela závidím že si se sní mohla setkat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že její videa sleduju teprve chvíli :-) A musím říct, že se mi všechna moc líbí. Takže bylo skvělý se s ní potkat :-)

      Vymazat
  2. Bethany je fajn ale její videa mě dříve bavili více.

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že její tatínek neumí až tak dobře fotit, ale i tak věřím, že to musel být fantastický zážitek :)

    Spotřebováno: Červen 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Beth je skvělá :) Kdybych věděla, že se tam všichni dostanou, tak bych snad i dojela d Prahy. Musel to být fakt zážitek .)

    OdpovědětVymazat
  5. Na tohle setkání ráda vzpomínám, ale souhlasím, že pro setkání byl zvolen zvláštní prostor, už jen kvůli tomu šílenému žlutému světlu na focení :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube