MEET&GREET BETHANY MOTA OUTFIT

6/23/2015

Jacket: New Yorker, Cardigan: ???, Jeans: Mango, Shoes: Converse, Bag: Lindex, Top: ???, Necklace: H&M
Na konci května krasna.cz pořádala setkání s americkou youtuberkou Bethany Mota a my s Kájou jsme u toho nemohly chybět. Původně jsme na akci měly pomáhat s organizací blogerek a fanynek Bethany, na což nakonec nedošlo, protože v tom měla organizace takový nepořádek, že to vůbec nemělo smysl. Vtipné bylo, že Kája den před akcí tiskla a dávala celkem složitě do kupy tabulky se seznamem přihlášených holek, který se měl použít k akreditaci. Ale nakonec ho ani nebylo potřeba, protože se akce mohly zúčastnit všichni přítomní. Pro mě to byla ukázka těžce nezvládnuté organizace. Né, že bych holkám nepřála, že se na setkání dostaly, ačkoliv nevyhrály, ale s takovou mohly přijet i další fanynky, které se chtěly s Beth setkat. A proto mi to přišlo nefér.

Na sebe jsem si vzala novou kabelku z Lindexu, což byla láska na první pohled. Bílé conversky a černý křivák, který je mimochodem taky nový. Sháněla jsem ho na poslední chvíli a tohle byl úplně poslední, který jsem objevila v New Yorkeru a docela se mi líbí. Co myslíte? O samotném setkání budu psát zase příště. Pusu :*


You Might Also Like

24 komentářů

  1. ahoj Wendy, ráda Tě čtu a sleduju... jen nechapu jeden trend, který taky děláš, proč nosíš černé a né bílé ponošky? Příjde mi to krajně "nečsté" nosí je podle me holky proto, aby nebylo poznat, zda jsou spinavé a nemuseli si je měnit.
    jedna moje kamaradka nosila vzdy standartní bílé, pak se začala živit jako sexuální společnice a začala nosit černé, jak navštěvovala ty různé byty.
    Jaký je tvvůj důvod je nosit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní23/6/15 21:19

      Tohle moc nechápu, co je špatně na černých ponožkách? To jako nikdo nesmí nosit jiné než bílé? A každý kdo nenosí bílé ponožky, tak si je nemění? :D

      Vymazat
    2. Ahoj Petro, černé ponožky nosím už od základky. Prostě se mi líbí víc než bílé. Nenosím je proto, abych skryla špínu. Ale máš pravdu, že k bílým Converskám by byly bílé ponožky lepší. Uvědomila jsem si to až na schodech, když jsem pospíchala na sraz s Beth a už nebyl čas se vracet :P Samozřejmě, že nosím i bílé, jen ne tak často. Proto je na mě nevidíte. Jinak moc děkuju za přízeň. Jsem ráda, že se ti můj blog líbí :-)

      Vymazat
  2. Moc ti to sluší, krásný outfit :))

    OdpovědětVymazat
  3. Obyčejný, pohodlný outfit, který ti sluší a ta kabelka ta je přímo uzasná :))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Míšo :-) Ta kabelka je můj miláček :-)

      Vymazat
  4. Super pohodovej look :)

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší :)
    A to o tý špatný organizaci čtu poprvé, doteď jsem četla samé nadšené reakce, tak je fajn vidět to i z druhé strany :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Kdybych to měla brát jako zúčastněná blogerka, tak jediný háček by byl, že na meet&greet fotil Bethanin tatínek, takže většina fotek je rozmazaných nebo prostě divně vyfocených :D Což když jsem procházela IG, tak spousta holek na to brblalo. Ale z pohledu mě a Káji, jakožto součástí organizace, to pro nás dvě bylo nezvládnuté z toho důvodu, že nás několikrát volali, kde jsme se seznama jmen holek, co se s Beth mají setkat a potom jsme tam přišly a byly jsme tam úplně k ničemu :D Takže tak :-)

      Vymazat
  6. Vendy, seš krásně nalíčená i oblečení je super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Setkání s Bethany jsem všem hrozně záviděla a je to vážně nefér vůči těm, co neměli vůbec šanci ji vidět. Musel to být skvělý zážitek :)) Tobě to jako vždy slušelo a kabelka je úplně suprová, podobnou potřebuji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bethany byla úžasná :-) Moc milá a velice jí to slušelo! :-) Byla jsem moc ráda, že přiletěla do Prahy. I ten její příspěvek v rámci konference byl milý :-) Škoda, že jsi se nezúčastnila.

      Vymazat
  8. Moc ti to sluší. Černá a bílá je prostě nejlepší kombinace. =) Jinak setkání s Beth muselo být fajn. Já jsem zjistila moc pozdě, že přijede do Prahy.
    Mám jí ráda a trochu závidím těm, kteří měli možnost se s ní potkat. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :-) Taky jsem toho názoru :D Černá&Bílá je top! :-) Jinak jo! Beth byla úplně skvělá :-) Na to, s kolika lidmi se zdravila a fotila, to zvládla úplně s přehledem a neztratila úsměv. Ale bylo na ní vidět, že je unavená... Škoda, že jsi na to přišla pozdě.

      Vymazat
  9. Máš super vlasy a moc se mi líbí tvoje rtěnka kočko:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní24/6/15 22:00

    Vendy, proč si tak vymýšlíš?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tohle úplně nevím, co mám odpovědět... Já si s ničím nevymýšlím. Nemám k tomu vůbec žádný důvod. Navíc když už někomu takhle napíšu, tak aspoň řeknu konkrétně, co myslím! Když už se teda ani neumím podepsat. Protože tahle ten komentář nemůžu brát jinak, než hate na mou osobu a přiznám se, že tak trochu tuším, kdo by to mohl psát.

      Vymazat
  11. Thanks! <3 It means a lot from you :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube