SNOWBOARD TIME

4/23/2015

Zdá se, že jak si s námi počasí začátkem dubna dost pohrávalo, tak opravdové jaro už je konečně tu. Máte taky takovou radost jako já? Hrozně mě to sluníčko baví, už s radostí vytahuju Conversky, jen ještě kombinovat oblečení do toho tepla jsem si pořádně nezvykla, protože se mi dost často stává, že to s oblečením přeženu a pak je mi zbytek dne horko a otravuju se s mikinou nebo svetříkem navíc. Taky to tak máte nebo jsem jediná?

No a abych se dostala k dnešnímu článku... Tímto postem bych se se zimou chtěla na příštího půl roku nadobro rozloučit a jak jinak to udělat líp, než si zavzpomínat na sníh a krásný čas strávený na horách. Níže uvidíte fotky a video z Rakouska, kde jsem byla s rodiči na 4 dny jezdit na snowboardu a bylo to tam úžasné. A přiznám se, že na příští zimu se těším jen kvůli snowboardu, jinak sníh moc v lásce nemám, ha ha. Jinak jsem si založila snapchat, tak mě můžete sledovat i tam, jsem tam jako wendyvillfelton. Pusu <3

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Jéé skvělé fotky! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Přestože mi je z těch fotek trochu zima,jsou velmi vydařené, jídlo vypadá skvěle a i Tobě to na nich moc sluší!

    Příště už jaro, prosím, brr.. :D

    Janina z Blogopisu

    http://bloggopis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já na lyžování ani snowboard moc nejsem. Hrozně mě to nebaví! Především kvůli tomu, že je mi šílená zima :-D. Každopádně to vypadá, že sis to skvěle užila :-). Ale nedokáži se ubránit tomu, že mě nejvíce zaujalo jídlo :-D. To vypadá jako pořádná mňamka!

    OdpovědětVymazat
  4. jjee, tam muselo být moc hezky a sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý fotky Wendy :) Hlavně Ti to všude moc sluší a líbí se mi Tvůj styl oblékání

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube