YVES ROCHER ANEB ODPOLEDNE S DOMČOU

4/29/2015

Domču sleduju už dloooooouho na Instagramu. Jestli ještě neznáte @dominika.po, tak to běžte rychle napravit, protože Domči IG rozhodně stojí za to, však těch skoro 14 tisíc followerů nemá jen tak pro nic za nic. No a nedávno si dokonce založila blog - huráá! No a protože jsem její vášnivá čtenářka a poctivě hltám článek za článkem (vážně jo!), tak jsem se samozřejmě účastnila také giveaway, kterou Domča pořádala, a v níž se soutěžilo o balíček produktů od Yves Rocher a hlavně o setkání s ní. No a protože i na mě se občas usměje štěstí, tak jsem soutěž vyhrála a mohla jsem Domču poznat blíž v rámci tiskové konference Yves Rocher, na jejímž programu bylo mimo jiné také sázení stromů. Fotky na IG a Snapchat jsou sice fajn, ale není nad osobní setkání a co teprve když jde o celé dopoledne a kus odpoledne. Řeknu vám, že to byl skvělý den, dokonce nám i přálo počasí a atmosféra byla sluníčková.

Tisková konference Yves Rocher se konala v Botanické zahradě v Praze, kde na nás čekalo i moc dobré občerstvení a především kafe. Bez kafe nedám ani ránu! Obzvlášť když brzy vstávám a ten den jsem vstávala už v půl sedmé ráno. Po tiskovce jsme odjeli sázet stromy do CHKO Kokořínsko. A ikdyž vám to může přijít podivné, tak to byla sranda a od Yves Rocher mi to přijde jako velmi atraktivní nápad a hlavně do budoucna pro nás pro všechny dost přínosný. Dali si totiž za úkol vysázet do konce roku 2015 po celém světě 50 miliónů stromů. Jinak děkuju moc holkám Nikči a Anet za krááásný den, moc ráda jsem vás poznala! A hlavně děkuju Domči, že jsem ji mohla poznat osobně (bylo to super-úžasný) a za dárečky <3
Snídaně, koláčky jsem vynechala ;D
Super triko
Anet z http://oneblondielife.blogspot.cz
Dostali jsme stylové rukavice
Kafovali jsme
Nikča z http://talktomymoustache.blogspot.cz
Domča z http://dblogbydoga.blogspot.cz
Balíček plný super produktů.. děkujuuu <3

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Tak to musel být parádní den, z fotek jde vidět, že jste si ho užily holky :) Moc Vám to sluší při práci

    OdpovědětVymazat
  2. Opet to musela byt skvela akce.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, tak to musel být vážně super den, krásné fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezkej článek, Wendy :) Byl to skvělej den <3

    OdpovědětVymazat
  5. Na fotky ze sázení stromů jsem už koukala na IG. Věřím, že to musel být zážitek:) Domča působí hrozně sympaticky. Její instáč i blog stojí rozhodně za to:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  6. Jéééé, kočičkoooo :)))) já děkuju!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to musel být super den :) Jednou do budoucna bych se taky strašně ráda zúčastnila takové akce.

    OdpovědětVymazat
  8. věřím, že akce určitě byla super:) jinak já mám yves rocher hrozně ráda ( asi tím, že mám klubovou kartu a furt mi posílají nějaký slevy a nebo dostávám vzorečky). navíc ta řasenka, kterou máš na poslední fotce, je asi nejlepší řasenka jakou jsem kdy měla:) Ještě z vánoc mám tělové mléko z limitované řady hruška v karamelu, nádherně voní a doufám, že se bude ještě dát sehnat! teď když se tím namažu tak mi ta vůně připomíná časy v Praze:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to jste holky šikovné. :)

    El

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to vypadá úžasně :) Je hezké, že jste šly takhle pomoci. Všechny holky vypadají opravdu mile.
    Jinak, na profilu píšeš, že jsi žurnalistka a studuješ v Praze. Chodíš přímo na žurnalistiku nebo studuješ jiný obor? A bylo těžké tam udělat přijímačky, popřípadě jak probíhaly?
    Vím vím, plno otázek, ale je to má vysněná škola :) Teoreticky by vůbec nebylo špatné, kdybys o tom napsala článek, strašně ráda je od tebe čtu, jelikož mne vždy pobaví :)
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem je jednou sázela.. ale to už jep ár let nazpátek :D
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu ráda, když se zapojíš!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Už jsem koukala na fotky u Domči, muselo to být super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube