EAU DE TOILETTE: JEREMY SCOTT

4/24/2015


V dnešním článku bych vám ráda představila novou unisexovou vůni, kterou vytvořil módní návrhář Jeremy Scott exkluzivně pro značku Adidas Originals. Co je na této vůni tak vyjímečné? Především to, že se jedná o sběratelský kousek, protože pro celý svět bylo vyrobeno jen 10.000 kusů. V České republice je vůně k dostání pouze v jedné pražské parfumerii, a to v Marionnaud na Novém Smíchově. 

Na produktu mě nejvíc zaujal flakonek, ten je opravdu nápaditý, posuďte sami. No a protože do flakonku jsem se vážně zamilovala na první pohled, očekávala jsem, že stejně atraktivní bude i samotná vůně. Bohužel mě ale vůně vůbec nezaujala, na mě je příliš kořeněná. Možná je to i tím, že je unisexová a tvůrci se tím pádem snažili, aby zaujala obě pohlaví. Což teda u mě moc neklaplo. Nevoněla by mi ani v případě, že by ji používal můj partner. Nechci parfém vůběc nějak hanit, je potřeba mít na mysli, že každému voní něco jiného. Však se říká: 100 lidí, 100 chutí... A už jen ten flakonek fakt stojí za to.Třeba právě vám Jeremy Scott bude vonět. Příteli třeba voní. Vykoušeli jste tuhle vůni? Voněla vám? A jak se vám líbí flakonek? :-) Pac a pusu holky <3

ASK.FM / FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Unisex je vždycky risk. Působí na mě tedy spíš jako pánská vůně, vůbec bych neřekla, že je to určené i pro ženy. Už ta žlutá barva mě odrazuje, většinou to signalizuje právě takovou tu "těžkou" vůni. Ale pořád je dost lidí, kterým to vyhovuje. Ještě by mě zajímalo, kolik za to chtějí??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! A je fakt, že tátovi ta vůně třeba taky voní... Pro ženskou to není ono. Stojí myslím 2.250 ;)

      Vymazat
  2. Wow, tek flakonek je opravdu skvělý. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je úplně krásně kouzelné :D .)


    PS: U mě na blogu je GIVEAWAY budu ráda, když se zapojíš :)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  5. obal má krásny, zaujímalo by ma ako vonia :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  6. Už jen kvůli tomu flakonu by mi hned padla do oka :). Ale kořeněné vůně taky nemusím.

    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube