X-MAS TIPS FOR HER

12/04/2014

Protože se Vánoce kvapem blíží a já jsem se tento týden pustila do nákupů prvních dárků, začala jsem přemýšlet, co komu k Vánocům koupím, a tak vznikly tyto tipy na dárky pro ni a pro něj (dnes tedy pro ni, zítra vyjdou nápady na dárky pro něj). No a protože mi to přijde jako zajímavý článek, který by někoho mohl alespoň trochu inspirovat, rozhodla jsem se s vámi mé nápady sdílet. Vím, že toho jsou teď všude plné blogy, ale věřím, že se mezi mými nápady najdou i takové, které jste ještě u nikoho neviděli :-)

  1. Hrníček - Myslím si, že krásný hrníček udělá radost každé holce. Já osobně zbožňuju hrníčky ze Starbucksu, ale je spousta obchodů, kde se dají koupit hrníčky s různými krásnými motivy jako je vidět třeba na obrázku. 
  2. Obal na mobil - Tohle je další věc, která nikdy neomrzí. Často se totiž stává, alespoň v mém případě, že si obal po pár měsících okoukám a už se poohlížím po jiném.
  3. Šála - Je těžké kupovat kamarádce nebo mamce oblečení, protože mnohokrát nevím, zda se trefím do vkusu. Ale co se týče šály, jsem názoru, že není co zkazit. Většinou vyberu kousek, který je aktuálním hitem sezóny nebo šál v neutrální barvě, to je jistota.
  4. Kapsle do kávovaru - Praktický dárek, pokud má kámoška kávovar :-)
  5. Sluchátka - Hudbu poslouchá v dnešní době snad každý mladý člověk. Takže pokud chcete kamarádce udělat radost a nechcete experimentovat, tohle je podle mě další dárek, kterým nic nezkazíte. Ikdyž zrovna Happy Plugs jsou trošku finančně náročnější.
  6. Deštník - Transparetní deštník je teď v módě. Za mě palec nahoru, je to super dárek.
  7. Oblíbená kniha - Pokud víte o konkrétní knize, kterou by si kamarádka ráda přečetla a pořád o ní mluví, není nad čím váhat.
  8. Rtěnka nebo lesk na rty - Další praktický dárek, který každá holka využije. A zda lesk nebo rtěnku, to záleží, co kámoška, mamka nebo babička preferují :-)
  9. Oční stíny - Pokud se slečna ráda líčí, nevidím žádný důvod, proč jí neudělat radost nějakou paletkou očních stínů.
  10. Tumbler na čaj/kávu - V dnešní době super věc nejen z ekologického hlediska, ale také velmi moderní záležitost. Já preferuju tumblery ze Starbucks nebo Keep Cup. Keep Cup prodávají v Zootu.
  11. Náhrdelník/náušnice/náramek - Šperky ocení každá holka, co se ráda líbí... Já preferuju především náhrdelníky. Ale radost samozřejmě udělá i náramek nebo pěkné náušnice.
  12. Tangle Teezer - Pokud ho kámoška ještě nemá, je to super věc, kterou by měla každá dlouhovláska mít :-) Je totiž šetrný k vlasům a můžeš s ním rozčesávat i mokré vlasy.
  13. Předplatné oblíbeného časopisu - Má vaše mamka/babička/ségra nebo kámoška nějaký oblíbený časák? Předplatné jim určitě udělá radost. Já takhle už třetím rokem dostávám k Vánocům od mamky přeplatné Elle a je super, že nemusím každý měsíc hlídat, kdy vyjde a létat do trafiky.

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Trefila si to dost přesně:) Téměř všechno z tohoto seznamu bych si k vánocům přála:) Hlavně hromadu kosmetiky, šperky, oblečení, šály:) I sluchátka bych ocenila:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  2. Chjo, ta šála, kterou máš na na Gift guide je tááák dokonalá, ale nemůžu ji nikde sehnat :( jinak skvělé tipy, nechybí nic, co bych si momentálně nepřála (až na Girl Online, ta mi včera přišla) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Achjo strašně bych chtěla ten Starbucovskej :D jenže nejbliží Starbucks je v Praze :(.

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy :) Keep cup a Tangle teezer bych si chtěla pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  5. skvělá inspirace :-))

    Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-) <3

    OdpovědětVymazat
  6. o tom tangle teezeru přemýšlím, a nejspíš si ho nadělím i sobě:)

    OdpovědětVymazat
  7. Super výběr! Takovými dárky se opravdu nedá nic zkazit :) Alespoň mně ses tedy strefila do vkusu dokonale :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube