EVENT: DERMACOL SHOP OPENING

11/18/2014

Začátkem listopadu otevřel Dermacol svou novou prodejnu v obchodním centru Quadrio.  Akce se zúčastnily také tváře Dermacolu, a to Iva Kubelková, Zdeňka Žádníková Volencová a Gabriela Soukalová. Co se mi na prodejně líbí je především její filozofie: Na prodejně nenajdete žádnou znuděnou prodavačku, která se těší, až jí skončí směna, ale opravdové odbornice, které jejich práce baví a naplňuje. To mi přijde asi nejvíc atraktivní :-) Navíc naprosto zbožňuju Gabrielu Soukalovou, která je neskutečně milá osoba a udělalo mi radost, že Dermacol oslovil jako jednu z tváří značky právě ji. Na akci jí to taky maximálně slušelo, líbilo se mi její přirozené líčení. Vypadala, jako by na sobě neměla ani známku make-upu, přitom byla nalíčená právě lanýžovým make-upem, který Dermacol představil jako jednu z novinek.

Čekala jsem asi 30 minut, než se u Gábiny vystřídali všichni novináři a konečně došla řada i na mě. Zeptala jsem se jí, jak se stará o svou pleť? "Vzhledem k mému náročnému povolání o svou pleť musím hodně pečovat, protože ten mráz kolikrát dost vysušuje moji pokožku. Musím používat spousty krémů a prostředků, které tu pokožku před vlivy počasí ochrání. Používám denní a noční krém, detoxikační krém a určitě taky podklady pod make-up, které jsou nedílnou součástí lanýžového make-upu, který bych všem ženám ráda doporučila." Stejně tak jsem si počkala i na Ivu Kubelkovou, která doporučuje především hodně pít, protože voda je na pleť hotový zázrak. To je pro dnešek vše. Níže si ještě můžete přečíst nějaké to faux pas z akce, čeho jsem si nechtěně všimla, haha. Pusu! ♥

Faux pas z akce: Iva Kubelková na sobě měla zbytečně přehnanou masku make-upu, přitom je to tak krásná ženská (na fotkách to nejde vidět, ale když jsem stála 50 cm před ní, tak jsem nechápala). Gábině Soukalové byly tak o číslo větší lodičky (koukněte na první fotku) a nevypadalo to moc dobře, ale ještě jednou musím vyzdvihnout její líčení, které nemělo chybu.

Divadlo pro fotografy, zdroj: Dermacol
Všimněte si toho neviditelného make-upu, zdroj: Dermacol
Novinka: Remodelační krém Hyaluron therapy
Vpravo lanýžový make-up
Ochutnávka originálních dezertů servírovaných v nádobičkách od krému, zdroj: Dermacol
Zdroj: Dermacol
Dárečky a dezert v obalu od krému
Tyhle cupcakes byly nádherné... Ale bylo mi líto je ochutnat :D

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Mě se Kubelková velice líbí a make-up se mi k ní hodí, u Gábiny je to zas naopak protože mi přijde hrozně nevýrazná :) ale to je už věc názoru. Určitě to bylo super a hlavně mi přijde fajn že i Dermacol už má svůj vlastní obchůdek, škoda že ne u nás :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeeee ty cupcaky bych snědla hned :D Jinak líčení Gábiny je vážně na jedničku. Líbí se mi, že jsi přidala ty faux pas, protože je fajn vědět, že to jsou taky jenom lidi. :D A ten lanýžový make-up možná vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek Wendy, je fajn, že máš šanci chodit na taková akce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný článek, musela to být skvělá akce :) Cupcakes jsou sladký
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. mUSELO TO BÝT POVEDENÉ :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Oooo, mně se to líbí už jenom z takové obrovské přítomnosti růžové! :)
    Moc skvělá událost!

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasný článek, krásné fotky :)
    http://british-girl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ježiš to je celý tak sladký <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube