AMWAY, VLASY V HLAVNÍ ROLI

10/28/2014

Kosmetika Amway přišla s novou vlasovou řadou Satinique a já jsem měla tu čest být na jejím představení. Měla jsem z toho velkou radost, protože jsem na jaro z této řady testovala masku a šampon na vlasy a byla jsem s výsledkem maximálně spokojená. Už po několika umytích jsou vlasy viditelně zdravější, což u těch mých chudinek, které byly několik let tyranizovány peroxidem a barvou, aby byly bílé, je rozhodně potřeba. Takže třikrát hurá, že Amway s takovým zázrakem vůbec přišlo a všem vřele doporučuji! 

Jinak na akci dorazila také moje oblíbená herečka Ivana Jirešová, a protože (jak jistě víte) jsem ta redaktorka webových magazínů Novy, to by bylo, abych ji nestihla vyzpovídat. No a taky jsem se tam potkala s Annette a PJ, našimi blogerkami krasna.cz. Holky už seděly a povídaly si u stolu, když jsem já na poslední chvíli dorazila. Já se na ty konference nikdy nenaučím chodit včas. S holkami se známe už delší dobu, ale je to nějaký pátek, co jsme se naposled viděly, hrozně to letí! Přitom jsou obě dvě famózní, takže jestli neznáte jejich blogy, určitě je ve volném čase pročtěte :-) Teď už dobrou noc a napište mi do komentářů, jestli s Amway máte nějakou zkušenost nebo jestli jste o ní alespoň slyšely. Vím, že to u nás není úplně rozšířená značka. Pusu!

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Musí to být super, chodit na takové akce :) Jinak o značce Amway slyším poprvé :)

    OdpovědětVymazat
  2. To musela být skvělá akce :) Sluší Ti to na fotkách, já o značce slyším taky poprvé
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. musela to být úžasná akce! :) o Amway jsem už slyšela, chci něco vyzkoušet,
    ale zkušenost nemám žádnou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super akce ☺
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. O té značce slyším poprvé, ale jelikož se o vlasy moc nezajímám, tak to bude tím :D jinak musím pochválit tvoji krásnou barvu vlasů!! :)) a ten outfit je kouzelný

    OdpovědětVymazat
  6. Musel to byť skvelý zážitok :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní6/11/14 17:09

    Zdravím děvčata, Satinique a mnoho dalšího od Amway lze zakoupit pouze u vlastníků licence, v obchodě neseženete.Pokud byste měly zájem, můžete mne kontaktovat na mailu amwaybeauty@seznam.cz, zboží dodávám do 2 dnů a jsem z Prahy :) Martina

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj z Brna. Satinique byl skvělý a momentálně nová serie je ještě lespší. Chcete-li vyzkoušet, mohu nabídnout. Kontektujte mne na info@sarkabrzobohata.cz.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube