SHOWROOM F&F PODZIM/ZIMA 2014

9/08/2014

Podzim je tu a tak si myslím, že je nejvyšší čas ukázat vám krásné kousky z showroomu F&F, protože jestli jste jako já, určitě už v obchodech pokukujete, co si na následující chladné dny pořídit do skříně. V showroomu F&F nás s Kačkou jako vždy srdečně přivítali a profesionálně nám odprezentovali jejich novou kolekci. A my jsme si konečně mohly osahat modely, které jsme viděly na módní přehlídce v Londýně.

Jsem nadšená jak z pánské, tak dámské varianty a zalíbení si v ní najde určitě každý milovník módy. Dámské i pánské kabáty jsou senzace, stejně tak nechybí ani oblíbené kožichy. Líbily se mi výrazné vzory, flitry, krajky a hlavně průsvitné látky, ty zbožňuju! Zamilovala jsem se hned do několika kousků, které prostě musí být moje <3 Mezi odstíny šedé, hnědé či béžové se v kolekci hojně objevuje také výraznější starorůžová nebo metalické prvky a květinové potisky. U mužů hrají hlavní roli army potisky, kožené kalhoty, pleteniny, ale co mě zaujalo hlavně, tak také vzory květin nebo rybí kosti.

Kolekce sází na kombinaci pánských detailů mísících se s ženskou elegancí. Inspiraci našli návrháři především v 60. letech a nebojí se vrstvení svetrů, sak, kabátů a sexy topů. Já dávám palec nahoru především metalickým prvkům, peří, béžovému kabátu, kožichům a starorůžovým flitrovým šatům. Podle mě je tentokrát kolekce fakt výjimečná a stojí za omrknutí. Co na ni říkáte vy? :-)

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Uuuuu táto kolekcia vyzerá vážne nádejne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé kousky jsou úžasné :-) Určitě omrkni v obchodech :-)

      Vymazat
  2. Tak to vypadá vážně úžasně! A ráda čtu, že budou mít hezké kabáty...že bych našla ten svůj? :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tam jsi byla pozvaná skrz blog? Vypadá to skvěle, jediný proč se těším na podzim jsou nový kolekce <3

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné kousky! Už se těším až mi přiletí výplata na účet a půjdu si koupit nějaké podzimní oblečení. Miluju podzim! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kolekce vypadá pěkně a Tobě to hrozně moc sluší ta červená rtěnka a blonďaté vlasy - skvělá dvojka :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Některé kousky jsou vážně úžasné :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube