RUNNING NEW IN

9/10/2014

V červenci mi do běžecké sbírky přibyly tyto nádherné botky Nike Air Zoom Pegasus 31 a také jsem si konečně pořídila podprsenku od Nike, teda rovnou dvě. Nevěřila jsem, že je nějaký rozdíl mezi obyčejnou sportovní podprsenkou a tou od Nike, ale zjistila jsem, že vážně není podprda jako podprda, haha. Pokud si taky myslíte, že se nevyplatí investovat do kvalitní podprsenky na běhání, tak doporučuju zajít si přímo do prodejny a vyzkoušet si to na vlastní kůži. V kabince si hezky zaskákejte a rozdíl stoprocentně poznáte, to mi věřte :D Jinak s botami jsem velice spokojená, kromě úžasného designu se v nich běží jako v bavlnce, a to je hlavní. Takže pokud stále váháte nad tímto modelem, tak hurá do něj. A co vy a vaše sportovní výbava? Dobrou noc

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Ty boty jsou tááák krásné! <3 Mě nějak nemá sportovní podprsenka moc co podpírat, takže je to celkem jedno, jakou mám, haha. Nějaká od Nike by se mi také líbila, ale asi si počkám na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  2. S tými podprsenkami máš totálnu pravdu. Tiež som si niekedy myslela, že stačí hocijaká podprsenka. :) A botasky sú krásne, tú farbu zbožňujem. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Boty jsou hodně pěkné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Botky jsou krásný i podprsenky se mi moc líbí. Já jsem si zrovna včera koupila sportovní podprsenku v NewYorkeru (mají novou sportovní řadu) a je super :). Botky na cvičení/běhání mám Reebok, ale už bych potřebovala nový :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ježiš ty boty jsou tak parádní! Tak ať se v nich dobře běhá ♥

    www.pigavo.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. krásna výbavička :) to sa musí cvičiť samo :)

    more than inspiration

    OdpovědětVymazat
  7. Po těchto botkách pokukuju už hodně dlouho a musim říct, že ti je fakt závidim ! :D sou super:) A co se podprsenek týče, tak my, co nám vlastně nemá ta podprsenka moc co držet, stačí i méně kvalitní a značková.. :D ale krásný jsou a mít víc peněz, jdu do nich, o tom žádná !

    OdpovědětVymazat
  8. v těhle kráskách se bude běhat jedna radost :) Nike mám stejně nejradši!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube