FITNESS REVOLUTION - BODY BODY

9/18/2014

Tímto článkem bych vás ráda zasvětila do tajemství revoluční novinky ve cvičení – Body Body. Možná už jste o tom něco četli, tím líp :-) Cvičení Body Body je založeno na elektrické stimulaci svalů, díky níž je cvičení mnohem intenzivnější oproti klasickému tréninku v posilovně. Je doporučeno chodit 1-2 x týdně na trénink, který trvá 20 minut. Po 6-13 týdnech jsou na vašem těle již viditelné výsledky. U žen dochází ke snížení objemu v problematických partiích pasu, boků a stehen. Cvičení zabírá i na celulitidu... A u mužů zase dojde ke snížení na obvodu pasu a nárůstu svalové hmoty. Každá chceme mít doma svalovce, ne? :-)

20 minut vašeho času

Je dokázáno, že abyste dosáhli takového výsledku jako s Body Body za 20 minut, museli byste strávit 5 hodin v posilovně. Tato metoda je tedy ideální především pro lidi, kteří se vymlouvají, že na cvičení nemají čas (jako třeba já).

Žádná taška

Další super věc. Navíc ve studiu dostanete cvičební oblečení, ručník, také šampon, kondicionér, sprchový gel i krém. Boty nepotřebujete, cvičíte totiž bez nich. Takže není problém jít si po práci nebo mezi schůzkami zacvičit, aniž byste s sebou museli tahat veškeré oblečení. Takhle si vystačíte s kosmetickou taštičkou a za 30 minut je reálné se vrátit ze studia zase do života plného časového presu a schůzek. A protože se ve studiu Body Body řídí heslem Náš zákazník, náš pán, dostaneš zdarma iontový nápoj před cvičením a proteinovo-sacharidový koktejl po tréninku.

Osobní trenér

Další výhodou tohoto cvičení je osobní trenér, který vás celým cvičením provádí, tudíž máte jistotu, že všechny cviky cvičíte dobře. Navíc díky trenérovi předcházíte možnosti flákat se, jako tomu může být při domácích workoutech. Cvičí se maximálně ve dvou osobách, takže se nemusíte bát, že by vám trenér nevěnoval dostatečnou pozornost.

Bezpečnost a účinnost potvrzena lékaři

Klasická otázka lidí je, zda je tento typ cvičení bezpečný. Položila jsem si ji i já. Odpověď zní ano. Dokonce je to ještě lepší oproti běžnému posilování v posilovně, protože nezatěžuješ klouby, šlachy, ani vazy. Elektrická stimulace se používá i při rehabilitacích v rehabilitačních centrech, takže se není čeho bát.

Musím však poznamenat, že já mám už delší problém s pravou lopatkou, a při některých cvicích mi stimulace nebyla vůbec příjemná. Takže doporučuji nejdříve při podobných problémech zkonzultovat cvičení s lékařem, odchodit nejdříve třeba pár rehabilitací, ale ve studiu není problém se s trenérkou domluvit a vyzkoušíte, co vám je nebo není příjemné. Protože co já vím, tak přesně tento problém mi tou elektrickou stimulací v nemocnici stejně léčili. Takže je možná jen otázka času, než by se vám ten problém Body Body cvičením dal do pořádku.


Ve studiu Body Body trénuje i olympionik Svoboda, pro něhož je Body Body jeho novým tréninkovým trumfem na příští Olympiádu nebo Nikol Moravcová a zpěvačka Olga Lounová. Já sama cvičení Body Body fitness revolution hodnotím kladně, byla jsem spokojená jak s příjemným personálem, trenérkou, tak se cvičením samotným. Je neuvěřitelné, že se dnes už skoro nemusíš nadřít, a přece můžeš mít krásnou a pevnou postavu. Stačí být otevřená novým trendům. 

Trénink se skládá ze dvou částí: kardia a resistance (což je takové posilování). Trenérka vám nejdříve nasadí speciální vestu, jíž poté prochází elektrické impulsy, které vám trenérka postupně spouští do jednotlivých oblastí (stehna, zadeček, břicho, spodní záda, mezilopatkové svaly a ruce). Intenzitu impulsů vám nastaví tak, abyste se při cvičení cítili dobře. Následujících 20 minut tréninku uběhne rychle jako voda. Body Body bych doporučila nejen profesionálům, ale i lidem, co se cvičením teprve začínají, protože trénink vám ve studiu ušijí na míru, a to je ideální.

Více informací získáte zde. Přeju dobrou noc a těším se na vaše komentáře!


ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Myslím, že jsem o tom jednou slyšela, ale u Tebe v článku jsem se dozvěděla plno zajímavých informací :). Tohle by se mi fakt líbilo. Skvělý článek :) A Tobě to tak moc sluší i když cvičíš :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Cvičení super, ale co ta cena? To je prostě děsně moc... Aspoň pro mě jako studentku :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojoo, tomu rozumím. Já bych si taky raději koupila něco na sebe nebo zaplatila nájem :-) Podle mě to je ideální v případě, že potřebuješ nutně zhubnout a už opravdu nevíš jak. Nebo třeba když se připravuješ na nějaký závod a potřebuješ se rychle dostat do kondice :-)

      Vymazat
  3. Ahoj Wendy! :-)

    Až teď jsem si všimla, že studuješ média! :-) Na jaké škole? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi zajímavý a přínosný článek... já o něčem takovém pořádně ještě ani neslyšela... ale jsem líný tvor. přznávám se.. tak mě to ani moc neláká zkusit :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, jojo, já jsem taky velmi líná :D Ale pohyb to chce. Já upřednostňuju běhání :-)

      Vymazat
  5. Zní to moc zajímavě. Bohužel já jako studentka z menšího městečka asi nic. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, myslím, že v malém městečku by na to nikdo nechodil. Pražáci přece jen mají více peněz :D Ne že bych já byla ten případ :D haha

      Vymazat
  6. takové cvičení musí být vážně super - člověk má vlastního trenéra, který na něj dohlíží a to, že s sebou nemusí nic tahat je více než příjemné. nicméně ta cena asi odpovídá kvalitě, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je vysoká, ale je to opravdu účinné a z něčeho ty trenéry platit musej :D :-) Já bych řekla, že to kvalitě odpovídá, ale jako student bych si to neplatila, spíš bych si koupila něco na sebe :D Ale když už fakt nevíš, jak zhubnout nebo se připravuješ na nějaký supr dupr závod, je to ideální investice :-)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube