NOVÁ KOLEKCE VŮNÍ MISS SPORTY

5/21/2014

Už dlouho tu nebyla recenze. Mám doma plno kosmetických novinek, ale žádný čas napsat o nich článek. Dnes jsem pro recenzi vybrala tyto 4 nové vůně od značky Miss Sporty, které už se nějaký čas dají koupit v drogeriích DM nebo Rossmann. Stojí cca 200 Kč, což je podle mě velmi dostupná cena a navíc krásně voní. Nejprve jsem se teda bála, co od voňavek čekat, protože mi většinou tyto levnější voňavky smrdí, ale byla jsem příjemně překvapená. Rozhodně je nemůžu hodit do jednoho pytle s některými voňavkami od vietnamců. Haha..

Moje nejoblíbenější je fialová "Crush on you", její vůně je působivá. Během chvilky jsem si ji zamilovala. Ze začátku je hodně silná, po rozvinutí už je vůně jemnější, ale stále výrazná. Mně voní víc, až se rozvine, protože to tolik neudeří do nosu. Základem je frézie a květy fialky, je to tedy květinová a sladká vůně. Co se týče výdrže, tak když se ráno navoním, cítím ji zhruba do oběda, odpoledne už je třeba se znovu navonět. Takže nejlíp nosit s sebou v kabelce, což ale podle mě není problém, protože je to atraktivní a skladné balení.

Na druhém místě se u mě umístila oranžová "Morning Baby", a to i přesto, že nesnáším vstávání a oranžovou barvu. Základem této vůně je bílé pižmo a pomerančový květ,  ideální pro slečny, které mají rádi výrazné kořeněné vůně. Někdo by mohl říct, že se tato vůně hodí spíš tak na záchod, protože předtím, než se rozvine voní opravdu trošku pochybně, ovšem nakonec je z toho milá letní vůně přesně jako prezentují výrobci na obálce. Pokud jde o výdrž a cenu, tak zde platí to stejné jako u té předchozí.

Na třetím místě je "Pump up booster", výrobci ji doporučují ke sportu, já na sport používám jedině deodorant a neumím si představit, že bych se před běháním voněla voňavkou, akorát by mi z toho bylo pak špatně. Každopádně když už na sport, tak možná tak na in-line brusle, to jo. Jinak já bych se rozhodně nebála ji použít klidně do práce nebo do školy. Vůně je totiž hodně svěží, energická a po aplikaci ve vás nabudí i takový pocit. Základem je mimóza a tóny jasmínu.

"Clubbing proof" je pro mě ze všech čtyř nejmíň atraktivní. Už při prvním přičichnutí mi byla nepříjemná, což je dost zvláštní, protože jejím základem je čerstvá růže a tóny broskve a já růži odjakživa tuuuze ráda. Takže asi ta broskev mi tam nesedla. Naopak mamce třeba dost voní. Vůně je elegantní, nenásilná a velice jemná. Výrobci ji doporučují jako skvělou vůni na party, já bych si ji ale představila spíš na rande nebo na ples. Na party mi víc vhodná přijde první vůně - Crush on you.



Hodnocení
+ Co u mě zabodovalo především, byl design. Líbí se mi provedení krabiček, i barevné zabarvení jednotlivých toaletních vod do barviček, ve kterých jsou prezentovány.
+ dostupná cena
+ velikost do vhodná i do kabelky

- výdrž 3-4 hodiny

U těchto vůní je to podle mě tak, že buď tě některá zaujme a ty si ji zamiluješ nebo tě nezaujme a budeš ji nesnášet. Není zde žádná střední cesta. Já jsem si zamilovala Crush on you a jakmile ji spotřebuju, tak si koupím novou. Má někdo z vás s těmito vůněmi zkušenost? Jestli jo, sem s nimi! Zajímá mě váš názor. Dobrou noc kočky :-)

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Musím říct že mají parádní flakonky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem v obchodě na žádnou z nich nečichla, takže to musím napravit :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dej potom vědět, jak ti voněly :-)! Jsem zvědavá :)

      Vymazat
  3. Pekné flakóniky :) Možno by som niektorú skúsila, ale to by som musela priamo sama ovoniať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Flakónky vymyslely hodně atraktivně, to souhlasím :-)

      Vymazat
  4. No jestli bych se před sportem voněla voŇavkou :D A asi bych si vybrala tu poslední, schválne se na ně v drogerece podívám, jsem docela zvědavá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Viď? :D Hodně blbej nápad. Ale voní celkem hezky, hodně svěže. Na Clubbing Proof mrkni a napiš, jestli ti voněla. Já růže miluju, ale tohle mi nesedlo :D:-)

      Vymazat
  5. Budu se muset po té fialové mrknout, strašně mě láká už podle popisu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se po ní podívej :-) Voní fakt skvěle :-))

      Vymazat
  6. Mám Clubing Proof protože jsem se do ní zamilovala hned. Asi jsem ani jiné nečuchala. Líbí se mi jak je jemná, svěží a prostě letní. Mohla bych jí na sebe stříkat po litrech a nenabažila bych se jí. Je fajn, že se dá koupit i menší množství za 100,-.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím proč jí nemůžu přijít na chuť :D :-) Zkus až ti dojde očichat Crush On you, zajímalo by mě, jestli ti bude vonět :-)

      Vymazat
  7. Teda, ještě jsem je neviděla. Vypadají moc hezky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube