KOSMETICKÁ TAŠTIČKA: CO POUŽÍVÁM K DENNÍMU LÍČENÍ

2/04/2014

Dnes trošku jinak než obvykle. Připravila jsem si pro vás článek, co používám k dennímu líčení. Zmiňovala jsem se o něm už o víkendu na facebooku, nakonec jsem si však na něj našla čas až dnes. Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, co používáte k běžnému líčení vy :)


Oriflame veryme eye liner black
Tyto tekuté oční linky používám už zhruba třetím rokem a jsem s nimi maximálně spokojená. Předtím jsem používala od Gabrielly Salvete, ale to nebylo ono. Linky vydrží celý den a zatím nemám potřebu produkt měnit.

Stříbrná tužka na oči od Essence
Na to, že stála pár korun je taky výborná, navíc to byla jediná tužka na oči ve stříbrné barvě bez třpytek, takže pokud byste věděli ještě o nějaké jiné, napište mi o ní. Tato už mi dochází a ráda bych příště zkusila i od jiné značky.

Maybelline New York Illegal lenght mascara
Tato řasenka měla tak dva roky zpátky obrovskou kampaň, mě ale nijak extra neoslovila. Používám ji, protože jsem ji dostala darem a je škoda ji vyhodit. Máte s ní zkušenosti? Vyhovuje vám?

La Roche-Posay BB cream
Konečně přišel na řadu můj nejoblíběnější BB cream. Kdo sleduje můj blog delší dobu, tak jistě ví, že značku La Roche Posay zbožňuju a u jejich BB creamu tomu není jinak :) Mám ten nejsvětlejší odstín, krytí je dostatečné a příjemně voní. Už je to tak rok, co jsem make-up úplně vyřadila a používám spíš jenom BB. Make-up už jen ve vyjimečných situacích.

Tvářenka od Dermacolu a pudr Stay Matte Rimmel
Tvářenku už mám delší dobu, taky to na ní jde vidět :D Nebyla špatná, vyhovovala mi, ale nebyla jsem úplně okouzlena jako třeba u BB creamu a mám pocit, že příště bych měla vyzkoušet ještě něco jiného (zase budu ráda za tipy v komentářích). No a co se týče pudru Stay Matte, tak to je klasika. Střídám ho s Dermacolem, vždy nejsvětlejší odstín. Jsou to asi dva nejlepší pudry, co jsem měla :-)

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

17 komentářů

  1. Krásné produkty :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Mé linky mi už dochází,takže asi vyzkouším tady ty:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty linky od Oriflame bych mohla vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou tak super fotky! Ten objektiv dělá vážně divy :P Jinak taky mám zálusk na ten pudr stay matte :P moc pěkné Wendulko :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jeden ze zmiňovaných produktů jsem nevyzkoušela, ale určitě si někdy koupím ten pudr, je to taková klasika, kterou používá spousta holek, tak určitě nebude špatný :) Říkám si, že bych také mohla napsat takový článek... :D

    OdpovědětVymazat
  6. vidim ze pouzim vazne hodne podobne produkty:) tasticku z elle mam taky:D a je uzasna. moc pěkný článek:)

    OdpovědětVymazat
  7. La Roche Posay je taky moje milovaná značka ♥
    Tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. tu tasticku jsem mela taky, ale uz se mi bohuzel tak nejak rozlozila.:D
    ja pouzivam vetsinu produktu od L´orealu a nemuzu si stezovat. muzes vyzkouset treba tvarenku, ja pouzivam odstin rose santal (jsem taky bleda) uz dlouho a je super. stejne tak pudr.

    http://marvelouscabinet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Na ten pudr od Rimmelu se chystám, prosím jaký si kupuješ ten nejsvětlejší odstín? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem hrozná, já i když ji nosím, tak z toho nic nepoužiji :-(. Ale připomněla jsi mi, že si musím připravit taštičku do fitka :-).

    OdpovědětVymazat
  11. Tu stříbrnou tužku jsem okukovala v drogerii, no asi se pro ní musim vrátit :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ty linky vypadají dost dobře :) . Co se týče stříbrné tužky tak vím že má Avon stříbrné bez třpytek, alespoň já jsem jí měla, obal byl se srdíčky, tak třeba tam nějakou najdeš :) ! S řasenkou zkušenost mám, měla jsem jí asi 2x po sobě protože jsem se do ní zbláznila jak krásně prodlužovala řasy :) ! Tvářenku mám taky a používám jí denně, mám ji moc ráda, stejně jako pudr Stay Matte :). Hodně mě zaujal ten BB cream :) já s touhle značkou zatím vůbec zkušenost nemám, ani u nás v lékárnách jsem ji nikdy neviděla :( .

    OdpovědětVymazat
  13. ja používam len korektor na kruhy pod očami a špirálu, nejako som si zvykla nemať všetko bledé oblečenie zašpinené od make-upu :D

    OdpovědětVymazat
  14. JÉ TU TAŠTIČKU JSEM TAKÉ MĚLA

    OdpovědětVymazat
  15. Super post ! La Roche Posay je naozaj skvelá značka ! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ten korektor je dobrý :)
    Prosím navštiv můj blog :)
    http://happygirl.eblog.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní9/2/14 20:40

    :)) ten pudr používám také a BB cream mám doma:) je strašně fajn, ale teď mám nějakou horší pleť /jako v pubertě/ tak mi bohužel nestačí:/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube