29/1/2014

1/29/2014

Už jsou to dva týdny od posledního článku. To je hrozně dlouhá doba, a to jsem přidávala už celkem pravidelně. Ale ne že bych se flákala, těch čtrnáct dní nedělám nic jiného, než že ležím v učení nebo edituju články na krasnou, do toho byl ještě deadline nějakých knižních recenzí, je toho dost. Ale dnes jsem si řekla, že už je načase alespoň dát vědět, že žiju.

Na asku jste se mě ptali, co zkoušky. Zkoušky super, zatím vždy na první pokus (musím to zaťukat), média i psychologii už mám za sebou. A zítra mě čekají ještě dějiny a v pondělí sociologie. Rozložila jsem si je tak, abych na každou měla dost času, ale už mě štve, jak se to táhne až do konce ledna. V letním semestru si všechno napíšu na první termíny, ať mám klid.

Na nákupech už jsem také byla, konečně mám novou bundu, huráá :)). To vám všechno ukážu v brzkém new in článku, ale teď nejsem v Praze, kde všechny ty věci mám, takže je nemůžu nafotit. Jinak vám přeju pěkný zbytek týdne a zítra na mě myslete! :))

W.

Připomínám Giveaway, kdo se ještě nezúčastnil.

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Tak ať už máš hlavně všechny ty zkoušky za sebou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé už se těším na New In :) a ke zkouškám gratuluji, jsi šikulka :) !

    OdpovědětVymazat
  3. Ty zkoušky ti závidím, já v pondělí měla ekonomii a vyletělo nás hrozně moc. Při tom bych si nejradši dala facku sama sobě, protože jsem dostala dva uplně jednoduché grafy a totálně jsem je pokazila. Učitelka totiž je už třetí týden nemocná, tak zkoušku pořád odkládala, ale pořád ne a ne se uzdravit, takže si to udělala tak, že vzala 70 lidí a zkoušela všechny jeden den, nikdo nevěděl kdy pujde na řadu, ještě si to zkoušela v kabinetě, takže jsme čekali venku a buď jen stáli nebo seděli na studených schodech, odejít člověk nemohl, protože nevěděl, jestli když zrovna odejde ho nebude chtít a takhle jsem tam čekala 6 hodin a za tu dobu naprosto všechno zapomněla a domotala pak ty nejzákladnější věci. >.< A to samé lidi, kteří vždycky mají z většiny věcí áčka. Doufám, že to přístě bude lepší.

    OdpovědětVymazat
  4. Ke zkouškám ti gratuluji :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Těším se na novou bundu!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju ke zkouškám, já jsem nedávno dělala zkoušky za pololetí (dělám sice střední, ale na individuální plán) a byla to makačka. A chválím za pořízení bundy - za zkoušky je nutné se odměnit! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji ke zkouškám ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Těším se až ukážeš bundu :) potřebuju nějakou inspiraci až přijde to dlouho očekávané oteplení :D
    Ke zkouškám gratuluju :)

    http://plysovyslon.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. doufám, že ti ty dějiny dneska vyšly Vendulko:)

    OdpovědětVymazat
  10. Věřím že zkouška dneska dopadla dobře :) A teď už jen jedna!! :) Jsem zvědavá na new in :)

    OdpovědětVymazat
  11. Gratulujem! a teraz oddychovat :)

    Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube