SYOSS: INTENSIVE CARE INSTANT SPRAY-CONDITIONER

11/02/2013

Dobré ráno moje milé čtenářky,
dnes bych vám ráda představila jeden z mých nejoblíbenějších vlasových výrobků ever. Bohužel k mé nelibosti už není nikde k dostání :-o! Dokonce ani na internetu ne a na oficiálních stránkách Syossu už řadu Intensive care nikde nemůžu najít. Pravděpodobně ji úplně přestaly výrábět. Dneškem začíná můj hon za výrobkem podobné, nejlépe stejné kvality. Doufám, že některý z celé škály v drogeriích splní má očekávání. Pokud byste o něčem věděli, napište mi určitě do komentářů, budu jedině ráda. Nyní už k samotnému výrobku.


Tento kondicionér ve spreji je určen pro suché a lámavé vlasy. Slibuje hydrataci a okamžitou péči hluboko uvnitř tohoto typu vlasů při každodenním domácím použití. Posiluje vlasovou strukturu a usnadňuje rozčesávání. Vlasy by měly být po použití pružné a hebké. Kondicionér se nanáší na ručníkem vysušené vlasy a neoplachuje se.

Nevím, do jaké míry je tohle všechno pravda. Jak má taky lajk jako já poznat, do jaké hloubky kondicionér pečuje o mé vlasy, žejo..? Pro mě je ale podstatný výsledek a to, že jsou vlasy po použití opravdu jemné, hebké a vypadají zdravě. Lepší rozčesávání můžu taky jen potvrdit. Navíc nejsou zplihlé, ani mastné jako to bývá u mnohých takových výrobků. Za mě má tento Syoss 10 nejvyšších možných bodů a obří palec navrch. Jen škoda, že vy už ho patrně nevyzkoušíte :/ Přeji vám hezkou sobotu a užívejte volna :)!

W.



ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN


You Might Also Like

5 komentářů

  1. To je teda škoda, že už se nedělá :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. mám ráda všechny kondicionery od syossu :)
    ady.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně tenhle typ péče nevyhovuje, ale býval docela fajn takový růžový sprej od Gliss Kur

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám Syoss hrozně ráda a věřím, že i tenhle přípravek bych si rychle oblíbila:)

    OdpovědětVymazat
  5. nevíš, zda existuje ještě nějaká jiná varianta tohoto spreje? například pro jemné vlasy? docela mě zaujal.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube