POPRVÉ VE FRANCII / BŘEZEN 2010

11/16/2013

Pěkný večer :),
po čtyřech letech zálohuju fotky, které se mi nahromadily v počítači, vzpomínám a celkem se bavím, protože to, co jsem na sebe v prváku dokázala navlíknout snad ani není možný. Ale vysvětluji si to tehdejší dobou. Na druhou stranu jsme nikdo nevypadali jako hvězda časopisu Vogue, tak co :D Ipřesto se fakt stydím. Je to docela dooost silné módní faux pas, tudíž dál ať pokračují jen jedinci se silným žaludkem nebo milovníci Francie. Zažíváte podobné pocity, když prohlížíte staré fotky? Mimojiné to ve mně vzbudilo nostalgické pocity, protože jsem tu hodně na fotkách s Luckou, bývalou nejlepší kámoškou.

Jinak fotky jsou teda z prváku, kdy jsme byli se třídou ve Francii v Avallonu. Byl to úžasný zážitek, hned bych se tam vrátila. Bylo to něco jako výměnný pobyt, akorát jsme ne všichni bydleli v rodinách, většina z nás jsme byli ubytovaní na tamějším internátu. I tak to bylo super, vidět, jak to chodí na francouzském intru. Sama jsem byla na jednom v Česku, takže jsem mohla porovnávat. A teda pro ten jejich ranní budík a zvonění značící večerku, je lituju. Taky nás tam stihli naše dočasné spolubydlící okrást, takže jako první dojem nicmoc. Ale ten jejich campus byl něco! Škoda, že u nás nic takového není, kromě Opengate school. A co vy a cestování? Máte taky peprné zážitky jako já? :)

W.

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Ale furt máš krásné vlasy! :D :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Och, nedávno jsem se vrátila z Paříže a hned bych jela zpátky. :) Francie je úžasná a lidi tam také. Celkově se mi hodně zalíbil jejich styl a způsob života. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je taky miluju. Chtěla bych tam přes Erasmus na stáž :-)

      Vymazat
  3. Jojo muselo tam být fakt krásně! Já se taky nedávno vrátila z Paříže a nemůžu se dočkat, až tam někdy pojedu znova :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paříž je úžasná. Nechápu, jak se někomu nemůže líbit.

      Vymazat
  4. Paříž miluju..byla jsem tam sice jen jednou se školou tehdy, ale už se těším až tam vyrazíme s přítelem..

    http://style-by-an.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paříž je skvělá :-) Tam jsem byla ve druháku a paráda. Taky bych tam ráda vyrazila s přítelem, tak uvidíme, jestli se mi podaří ho tam dokopat. On totiž moc francouze nemusí, vtipné je, že ve škole se učí francouzštinu :D Tak ať vám to vyjde a líbí se :-)

      Vymazat
  5. taky si ráda prohlížím staré fotky! Muselo ta být krásně!:) a takovéhle korále kolem krku jsem taky nosila:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty korále jsou příšerné :D! Já se tak stydím :D Ale jsem ráda, že jsem nebyla sama. V té době to bylo určitě in :D

      Vymazat
  6. Já měla v prváku v blonďatých vlasech obří růžový pruh a celá jsem byla á la Avril Lavigne. :D Když se na to dívám ty 4 roky zpátky, je to docela šok. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Avril jsem se taky inspirovala, ale máma mi růžový pruh nechtěla dovolit :D Teď přicházím, že to bylo asi fakt pro moje dobro. Tak dobře jako Avril bych totiž určitě nevypadala :D

      Vymazat
  7. Jé, miluju Francii.. Byla jsem v Paříži a na Azurovém pobřeží, obojí neskutečná nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
  8. dojem z krásný Francie mi jen kazí arogantní Francouzi a to, jak je Paříž hrozně špinavá :D

    OdpovědětVymazat
  9. Paříž je prostě Paříž. Kdo tam byl, musí si jí zamilovat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube