BRANDNOOZ BOX

11/13/2013

Když mi před týdnem přišel první email o spolupráci s Brandnooz, váhala jsem a řekla jsem si, že si to musím ještě promyslet. Přece jenom nemám food blog. Avšak při dalším e-mailu na novinku v ČR Brandnooz box jsem už neodolala. Na druhou stranu totiž nemám ani fashion blog, spíš lifestyle, recepty se tu taky jednou za čas objeví, takže proč bych tuto nabídku nemohla přijmout.


Brandnooz je společnost, která se specializuje na žhavé novinky oblíbených značek na trhu potravin. No a Brandnooz box nám je má pomáhat objevovat, každý měsíc vybírají ty nejzajímavější z nich a balí je do elegantních boxů, které pak posílají jejich příjemcům. Cena těchto boxů je 199,-, jejich celková hodnota se však pohybuje kolem 330,-, doprava je zdarma. Je to taková obdoba ladyboxů. Řekla bych, že je to velmi zajímavá myšlenka a sama jsem zvědavá, jestli se u nás chytne tak, jako se uchytila v Německu (tyto boxy jsou tam zajetou klasikou). Pokud se chcete stát také členy Brandnooz, mrkněte se na jejich stránku ZDE.
Už jste o Brandnooz někdy slyšeli? A jak se vám líbí tento nápad? Měli byste zájem stát se členy? :) Já vám přeju pěkný večer a těším se na komentáře.

W.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tuhle nabídku jsem dostala taky, ale s díky jsem ji odmítla. Bojím se, že by se mi doma začalo hromadit jídlo které bych nevyužila a pak bych ho musela vyhazovat.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tom něco bude, ale mě to fakt zaujalo, takže za zkoušku nic nedám :-)

      Vymazat
  2. Já teda o tomto boxu slyším prvně a nápad se mi celkem líbí :) Jsem zvědavá na boxy.. :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. vůbec tuhle firmu neznám, ale vypadá to na zajímavý nápad:)

    OdpovědětVymazat
  4. tohle je zajímavý koncept :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube