1/11/2013

11/01/2013

Přeju všem mým nejmilejším hezké páteční odpoledne :),
zrovna jsem přijela od milého a chystám se začít připravovat na zítřejší stěhování do Prahy. Ano, konečně jsem sehnala bydlení, sice je to dost starý a komunistický byt, ale budeme tomu říkat, že je v retro stylu :D Navíc v něm bydlí moc fajn slečny - shodou okolností jedna studuje stejný obor, co já a vyhovuje mi, že je jenom do června, většina bytů mají smlouvy na rok, což je pro mě pasé, když chceme s Kubou příští rok letět do zahraničí.


Jinak jsem si dnes po dlouhé době koupila Reflex a Lidové noviny, abych měla při cestě do Kutné Hory co číst. A naše politická scéna je vážně ještě zajímavější a zkaženější, než jsem myslela. Třeba článeček o tom, jak Babišova firma Agrofert skupovala týden před volbami Reflex mě nutí kroutit hlavou. A to jsem si myslela, že ten chlap je aspoň trochu jiný, než všichni ostatní, ale ono ne. Ještěže jsem ho nevolila, to bych si teď asi dost ťukala na čelo.

Taky jsem během tejdne začala vyjednávat o spolupráci se společností OZAKI a chci vás moc poprosit o radu :) Který kryt se vám líbí nejvíc? Původně jsem chtěla medvídka, který se mi ale zdá na bílý iPhone divný, navíc se dají vygooglit dvě jeho verze, přičemž se mi ta druhá vůbec nelíbí a růžového bobra, kterého jsem původně vybrala, nemají. Tak teď přemýšlím o bílém tuleňovi, ale nevím.. Nemůžu se rozhodnout, poraďte mi prosíííím :-)


No a večer se můžete těšit na ''new in'' článek, docela se mi toho nakupilo.

W.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Určitě bílý tuleň :)

    OdpovědětVymazat
  2. Toho medvěda bych si zvolila,je hezký a nebo bílého tuleně, je roztomilý :))
    Já k těm volbám snad ani nebudu komentovat, je to strašné -.-

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych si možná vzala bílý, nebo zelený :D :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. To je super! Alespoň už nebudeš mít starosti s dojížděním:)

    OdpovědětVymazat
  5. K politice se radši nevyjadřovat..nejvíc se mi líbí asi tuleň a ten hnědý méďa(?) je taky moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě ten bílý :) Přeju ti moc krásných chvilek v Praze :) I já jsem tu a je mi tu skvěle :) Kdybys chtěla zajít na kafe, ráda bych tě poznala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube