FIRST SCHOOL WEEK

10/11/2013

Po dlouhém týdnu zdravím všechny mé věrné čtenářky :),
jak už lze vyčíst z nadpisu, byl to můj první školní týden na vš. Jsem šťastná, že jsem se konečně dostala na blog, protože ipřes šestihodinové pauzy mezi hodinami, které jsem trávila tak různě po Praze, jsem neměla možnost přidat nový článek. Do školy jezdím s iPadem a na kvalitní články je, ať si říká kdo chce co chce, potřeba počítač. Tudíž pořád platí pravidlo, že jsem v poslední době mnohem víc na Insta. Bydlení u tety, na které jsem bohužel spoléhala pravděpodobně nevyjde, takže ode dneška začínám zase aktivně hledat, protože dojíždění je pro mě nesmysl a akorát to zabíjí čas, který bych mohla strávit efektivněji. Navíc to vstávání dvakrát týdně v pět :/ achjo.

Zítra mě čeká Designblok+afterparty, které se bude účastnit pár celebrit. Zajímá mě hlavně Emma Smetana, takže se na ni dnes musím trošku připravit ;D Jinak tam bude třeba taky Eliška Bučková nebo Verona, ale ty jsou mi celkem šumák. Následně se můžete těšit na reportáž, případně rozhovory :) A co vy? Byli jste už letos na Designbloku?

Užijte si krásný víkend,
W.

Waistcoat  H&M
Tee  Terranova
Skirt  Tally Weijl
Shoes  Baťa
Bag  Topshop
Eyeglasses  Dolce&Gabbana
Watches  Tally Weijl

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Máš tak krásný vlasy!! Snad najdeš nějaký to bydlení.. dojíždění je na nic, to si dokážu představit :/ zvlášť jestli musíš vstávat v 5 ráno.. Užij si ten víkend, já budu dneska koukat na seriály.. (mimochodem, viděla si novýho Beauty and the Beast? :D) a zítra někam ven, pít po sto letech :D

    OdpovědětVymazat
  2. moc ti to sluší:) hodně štěstí při hledání!
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. a školu máš teda dvakrát do týdne? :) a jaké jsou vůbec první dny na vejšce, dobrý? baví Tě to? jaký z toho máš pocity? :) Mediální studia bych taky jednou ráda studovala :) těším se na reportáž a rozhovor :) Emmu Smetanu mám ráda! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já na designbloku byla, takže si ho užij ( nebo tedy... snad jsi si ho užila! :-D ).
    Tenhle outfit chválím :-) Moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  5. Ta vesta je moc pěkná :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. tady jsi nádherná, ty brýle tě dělají uplně zajímavou a krásnou :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dojíždění je na nic, pokud si dál, jak půl hodiny, možná hodinku :/
    Tak si to tam hlavně užíj :)
    Ty boty a kabelka, grr :3

    OdpovědětVymazat
  8. Páni jsi nádherná!:)) Přeji hodně štěstí ve hledání, dojíždění není nic skvělého. Já to mám od školy naštěstí 15 min cesty. Jinak se těším na nějaký ten Rozhovor:)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší!!! A užij si to!

    OdpovědětVymazat
  10. ty jsi tak roztomilá a nádherná, už si připadám jak blbeček, že to tu neustále píšu :)) :D outfit se povedl, moc pěkná a jednoduchá kombinace !

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube