DERMACOL: LIP SEDUCTION, ODSTÍN 04

10/31/2013

Hezký večer moje nejmilejší čtenářky,
dnes bych vám ráda ukázala jednu z mých nejoblíbenějších rtěnek od značky Dermacol. Už na první pohled jsem si zamilovala její příjemně oranžový odstín a luxusní obal, který má navíc click otvírání, tudíž nehrozí, že se mi otevře v kabelce a nadělá mi tam nepořádek jako už se mi to jednou stalo u Kate Moss edice rtěnek od Rimmelu. 


Na oficiálních stránkách Dermacolu jsem si přečetla, že je rtěnka vysoce hydratační, tedy by neměla vysušovat rty,..s čímž nemůžu úplně souhlasit, protože pokud si pod ni nenanesu ještě hydratační balzám, rty mám vysušené. Ale je pravda, že to není takové nadělení jako třeba u edice rtěnek Kate Moss, tam v případě, že zapomenu nejdříve nanést hydratační bázi, tak jsou rty suché jako papír. A vzpamatovávají se z toho ještě do druhého dne.

Dnes jsme se mrkli na odstín číslo 4, příště se můžete těšit na odstín 1 :)
Další věc, co slibuje, je vysoce krycí textura, s tím souhlasím. Dokonce se ani příliš neusazuje ve vráskách, pokud nemáte extrémě popraskané rty. No a nakonec by měla být dlouhotrvající, což nemůžu na 100% potvrdit, ani popřít. Představte si normální rtěnku, je jasný, že při nadměrné konzumaci pití a jídel nemůže vydržet celé odpoledne. Podle mě je to ale úplně normální, když se pohybujeme v cenové relaci do 150,-. (Doteď se mi ještě s žádnou rtěnkou této cenové kategorie nestalo, že by vydržela opravdu dlouho. Tuto zkušenost mám pouze se Sephorou a ta stála kolem 300-400,-.)


Nakonec takové menší shrnutí pro přehlednost :)

+ atypická barva
+ click otvírání
+ luxusní vzhled
+ vysoce krycí textura
+ pokud nemáte příliš popraskané rty, nedělá vrásky
+ cena 150,-

- je nutné nejdříve nanést balzám, trochu vysušuje rty
- není dlouhotrvající, což je podle mě při její ceně normální

A mě by teď od vás zajímalo a velmi by mě potěšilo, kdyby jste mi napsali do komentářů, jestli jste už tuto rtěnku vyzkoušeli a váš vlastní názor na ni. Pokud ne, tak nějaký tip na vaši oblíbenou rtěnku, co používáte :)


You Might Also Like

11 komentářů

  1. Já mám 11 a neměnila bych! Ale i tyto barvičky vypadají dobře ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný odtieň :) Ja mám doma 01, recenziu si môžeš prečítať tu: http://mynewbeautybook.blogspot.sk/2013/09/dermacol-lip-seduction-01-licenie.html

    OdpovědětVymazat
  3. Určite jeden z najlepších rúžov aké som zatiaľ mala! Nemám mu čo vytknúť, nádherné farby, dlhá výdrž a nemám pocit, žeby moje pery vysušoval, skôr som prekvapená jeho hydratáciou vzhľadom na tuhšiu konzistenciu :)
    LipstickJungle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím mít nějaký divný rty :) Většina blogerek píše, že jim rtěnka hydratuje rty, to je divný, že mně ne :)

      Vymazat
  4. Ještě jsem nezkoušela, ale odstíny má fakt pěkný :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám o fous raději ty v červeném obalu, lépe mi drží na rtech a lépe si vyberu z odstínů. Ale tyto jsou taky fajn. Od Sephory jsem měla nějakou hydrtační rtěnku, ale ta mi moc neseděla. Ale do budoucna si dělám zálusk na nějakou ještě luxusnější, třeba k Ježíšku. Jsem zvědavá na ten rozdíl...

    OdpovědětVymazat
  6. nikdy jsem se u nich pořádně v drogérii nezastavila, ale nejsi jediná, kdo si je chválí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube