BB CREAM: GARNIER x LA ROCHE-POSAY

10/26/2013


Už před nějakou dobou jsem slibovala recenzi na tyto dva BB krémy. Čas a cestování mi bohužel nepřálo, takže se k tomu dostávám až dnes. Bude se jednat o srovnání BBčka od Garnieru a od LRP. (O tento BB cream od Garnieru probíhala nedávno GA). Budu se snažit přehledně vypsat plusy a mínusy a ke každému přidám svůj vlastní názor.


Garnier Miracle skin pefector
Mně osobně Garnier svým výrobkem příliš neokouzlil, možná právě proto, že jsem světlý typ. Má hutnější konzistenci a špatně se roztírá. Měl by sjednocovat barvu pleti, s čímž teda nesouhlasím - mně totiž udělal na obličeji jenom fleky, možná ale právě proto, že jsem na něj moc bílá. Jeho krycí schopnost je dobrá, doporučuji však spíš opálenějším slečnám. Pro typy se světlou pletí jako  mám já je to opravdu propadák. Nicméně co se týče výdrže je celkem ucházející. Je jasný, že nevydží celých 24 hodin, který jo.. ale ikdyž přijdu ze školy večer domů, pořád tam něco je. Abych nebyla pouze negativní, má velmi příjemnou parfemaci a je cenově dostupný (200,-). Sama bych si krém však už nikdy nekoupila, ovšem pokud by se ze mě přes noc nestala arabka, žejo,..to by se potom šiknul :)

+ výdrž
+ krytí
+ pro opálenější slečny
+ příjemná vůně
+ cena (200,-)

- špatně se roztírá
- nesjednocuje barvu pleti (ovšem jak jsem psala, mohlo to být ovlivněno tím, že mám světlou pleť a odstín byl na mě příliš tmavý)

La Roche-Posay Hydreane BB cream (odstín: Teinte light)
Tento výrobek je můj miláček. Hrdým vlastníkem jsem už od začátku léta. Nemá tak hutnou konzistenci jako ten od Garnieru, tudíž se přirozeně lépe roztírá. Barvu pleti sjednocuje velmi dobře, avšak těžkoříct, jak by tomu bylo u opálenějších dívek. Mám totiž ten nejsvětlejší odstín, který mi dobře sedí s mou barvou pleti, což je podle mě jak u BB creamu, tak make-upů velmi důležitá věc. Tudíž pro tmavší slečny rozhodně koupit tmavší odstín, aby k sjednocení pleti vůbec mohlo dojít :) Krycí schopnost tohoto BBčka je skvělá, ovšem pozor - nedá se očekávat, že bude krýt stejně jako make-up. Mně ale už několikrát lehce pomohl zakrýt nějaký ten pupínek ;) Co se výdrže týče, je to stejné jako u Garnieru. Drží dobře až do večera, ale je jasné, že už ne tak dobře jako první 4 hodiny po nanesení. Příjemně voní a po aplikaci zjemňuje plěť. Bohužel cena je dražší a to kolem 260,-.

+ výdrž
+ krytí
+ příjemná vůně
+ dobře se roztírá
+ sjednocuje barvu pleti

- cena (260,-)

Jaké máte s BB zkušenosti vy? Máte nějakého favorita? :)

You Might Also Like

6 komentářů

  1. La Roche by mi určite vyhovoval viac :) Ja nepoužívam ani BB cream ani make-up :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám BB od Lancome a nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Druhý BB cream vypadá hrozně dobře, má strašně pěknou světlou barvu, přesně takovou jakou já od bb creamů a make-upů očekávám:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám BB od Garnieru, ale ten na mastnou/smíšenou pleť a nemůžu si ho vynachválit! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Garnier mi vůbec nevyhovoval a s "bíbíčkem" to nemá nic společnýho :/

    OdpovědětVymazat
  6. ten od Garnieru je naprd, také jsem ho měla a s "bíbíčkem" to nemá nic společnýho :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube