Miss Sporty Eye brow pencil and Vichy Normaderm nuit

1/28/2013

Protože mi od vás přišlo pár dotazů, co používám ke zvýraznění obočí, tak jsem pro dnešek zvolila víc ''kosmetičtější'' článek. Obočí si zvýrazňuji teprve pár týdnů. Vždycky se mi hrozně líbily takové ty fotky na We♥it, kde měly slečny zvýrazněné obočí, tak jsem si říkala, že to taky vyzkouším. Když jsem byla v drogerii pro tužku, sáhla jsem po jedné z levnějších variant, protože jsem nevěděla, jak budu vypadat a jestli se mi to vůbec bude líbit. Zvolila jsem tedy úplně obyčejnou hnědou tužku na obočí od Miss Sporty, odstín 002. Jinak po nějaké době používání můžu říct, že jsem spokojená. 
Všimněte si kartáčku umístěného na uzávěru, to je podle mě docela výhodou - především pro ty, kteří nemají kartáček na obočí samostatně. Cena je přístupná, nepamatuju si ji přesně, ale víc, jak 100,- určitě nestála.


Dalším produktem je noční krém od Vichy pro problematickou pleť, který jsem si zamilovala hned první den, co se mi dostal do rukou. Nejdřív jsem ho však chtěla pořádně vyzkoušet, než budu recenzovat. Každopádně názor jsem v průběhu ''zkušební'' doby nijak nezměnila a to už tam mám jen zbytek. Ten krém je fakt poklad... Příjemně voní, jakoby nějakými listy, nevím přesně, k čemu bych tu vůni přirovnala. Ale věřím zas, že ne každému to může být příjemné. Jinak je to teprve druhý krém, po kterém mám opravdu jemnou pleť. O tom první se můžete dočíst zde. Řekla bych dokonce, že tento od Vichy je ještě o level lepší :) Co se týče ceny, tak je to trochu dražší záležitost cca 520 Kč. Myslím ale, že se to stopro vyplatí!


Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, zda jste už s některým z produktů měli zkušenost a jakou? A taky jaký máte názor na zvýrazňování obočí))

W.

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Kdyby mi dal někdo návod, jak to udělat, aby to nebylo vyloženě "namalovaný", ráda bych to zkusila, zatím zajdu sem tam na barvení... Tobě to SLUŠÍ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní28/1/13 19:34

      Podle mě stačí dodržet dvě základní věci - trefit odstín přesně sedící s barvou obočí a při líčení jen obtahovat tvoje vlastní obočí - nepřetahovat ho, nedělat tužkou jiný tvar atd. U mě to teda funguje :)

      Vymazat
    2. To je moc hezký a jak to mám dělat, když jsem původně světlovlasá, ale přebarvená na tmavo? :D

      Vymazat
    3. Anonymní30/1/13 09:22

      Tak to jedině fakt přebarvit i to obočí, tužkou to podle mě nebude nikdy přirozené.

      Vymazat
  2. ani s jedním výrobkem zkušenosti nemám, ale ten krém vypadá suprově!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tužky od Miss Sporty jsou nejlepší, používám je roky a jsem s něma moc spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám tužku od essence, ale tahle vypadá taky dobře, tak ji vyzkouším :) A krém vypadá taky dobře, akorát škoda, že stojí tolik :/
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám na obočí tužku od Rimmel,ale tahle taky vypadá skvěle!:) A ten krém od Vichy bych ráda vyzkoušela:)

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi spíš přirozené obočí, ale ne každý má obočí pravidelné. Někomu naopak zvýrazněné obočí sluší a zvýrazní mu to dokonce i oči. Takže jak to komu sedne:))

    OdpovědětVymazat
  7. ta ceruzka vyzera pekne, niektore MS vyrobky su velmi dobre!
    Inak ak mas rada BB kremy, tu je recenzia na jeden od Biodermy:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/bioderma-sensibio-bb-krem.html

    OdpovědětVymazat
  8. obočí si dokresluji taky asi zatím jen půl roku ani ne a přijde mi, že to člověka celkem změní k lepšímu, kord když tam má někdo tři chluby jako já :D a mám tužku od alverde a jsem s ní celkem spoko, ale přijde mi že tolik nebarví, takže možná vyzkouším nějakou jako máš ty. Krémy od vichy jsou fakt skvělé, měla jsem možnost ho několikrát vyzkoušet, myslím,že to byl ten růžový essentials a měla jsem krásně hebkou pleť, jen ta cena no:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube