Monday.

12/03/2012

Včera jsem konečně taky viděla poslední díl Twilight  ságy. Jo, myslím, že jsem byla uspokojena... Jediným filmem, kterým jsem kdy byla fakt hodně zklamaná je pořád Eragon. - A je jasné proč... Jak by mohli tak velkou bichli nacpat do hodiny a půl čistého času? Tolik neměl ani jeden díl Pána prstenů...


A protože jsem díky twilightu byla vzhůru až někdy do půlnoci, tak si umíte představit, jak se těším, že si teď hezky pěkně lehnu :D Na hodinu minimálně.

Ale neodpustím si ještě zvěřejnit odkaz na článek z novinky.cz. To, že si lidé udělají fórum z Fisherova volebního účtu, už je trošku moc. A jestli chce někdo na Hradě radši Zemana jen proto, že nám zůstanou české peníze, tak se běžte vycpat.  jako fakt.

A nejlepší je, když někdo ví, že byl Fisher nějakou dobu v komunistické straně, ale neví tu omáčku okolo. To je potom ten nejchytřejší pán tvorstva.

http://www.novinky.cz/domaci/286590-z-fischerova-volebniho-uctu-si-lide-udelali-diskuzni-forum.html
W.

 Francie
Anglie

You Might Also Like

9 komentářů

  1. česká politika jde uplně mimo mě. jsem ráda, že jsem tu vedená, jako cizinka, takže nemám to privilegium jít volit. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to teď číslo jedna. Chci se dostat na Marketingovou komunikaci a PR na UK :D A bylo mi doporučeno, že mám hlavně sledovat noviny, abych udělala přijímačky. A v novinách je samá politika, žejo :D:/

      Vymazat
    2. v tom pripade hodne stesti aby jsi se dostala. na UK ucil muj tata)) nic moc lehkyho no. :D

      Vymazat
  2. Všichni mluví jak Twillight bylo skvělý, že mě láká se na to jít podívat. Moc stmívání tedy nemusím, ale za zkouknutí nic nedám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že to chytne částečně každou holku. Je to prostě taková klasika. Někomu se to líbí víc, někomu míň. Ale neřekla bych, že se na to nedá dívat jak někteří kritizují :) Určitě se na to mrkni))

      Vymazat
  3. krásne fotky z francúzska :) ja som tiež s Twilightom bola spokojná <3

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Politici jsou prasata, radši se k nim nebudu vyjadřovat :D
    A na tvajlajt jsem

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube