Exam.

12/17/2012

Celé odpoledne nedělám nic jiného, než že čumím do sešitu frájny, do učebnice a poctivě rvu do hlavy všechno, co jsem celé 3 roky zanedbávala. Jo, je to nemožné a taky ne tak horké.

Od čtyř do pěti jsem se věnovala odpolednímu spánku a pak jsme s Denčou do šesti dělaly všechno možné jen abychom nemuseli otevřít knížku. Po sto letech máme umyto nádobí... Jo, mamka mi občas říká, že nemůžu být její dcera, ale kdo by běhal 12 hodin denně se Sanytolem po baráku.


Ale teď už to věru přestává být sranda a tu knížku fakt musím otevřít, ikdyž jsem si k tomu stáhla Titanic, aby se mi z toho nepřehřál mozek. Přece jenom tolik slovíček a gramatiky :D!

Myslete na mě zejtra ať ten francouzský výmysl naší školy na úrovni B1 napodruhý složím. Jsou přece Vánocééééééé))

W.

P.S. Zde si můžete přečíst můj článek o šamponech se silikony :) Samozřejmě zase s hordou ''pozitivních'' ohlasů. Musím říct, že psát pro puberťačky už mě ubíjí. Asi jim ty debilní komenty začnu počítat a dělat průzkum debility v ČR.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Já se zítra chystám do školy až na třetí hodinu, chci se trochu prospat :D Jinak budu určitě palce držet! :)článek jsem si přečetla a souhlasím s tebou naprosto ve všem, máš na psaní talent :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jasně, to dobře znám. Kdykoliv mám před sebou nějaký úkol, tak uklidím celý byt, udělám si perfektní nehty, shlídnu tři filmy...zkrátka moc pěkně nám to "odkládání" jde ;-). Titanic je dobrá volba jak odložit učení ;-). A zase ti to moc sluší (proč já nejsem takhle fotogenická?!).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Jak to děláš, že máš vždy tak perfektní linky ?

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, taky vždy dělám všechno možné, jen abych se nemusela učit :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube