Je voudrais avoir...

11/15/2012

... Chtěla bych mít na francouzštinu někoho, kdo si na mě nebude při každé příležitosti ''pošušňávat''. Dnes mi v notesu přibyla další krásná pětečka. Začínám se cítit jako čestný sběratel. Mám jich tam totiž ze třídy nejvíc - celkem tři.

Víte, já nesnáším takové to známkování, co neprokazuje vaše skutečné znalosti. Jako například: Přinesla si domácí úkol v úterý a ne v pondělí, protože jsi byla nemocná? Hm.. Tak smůla Vendulo... Nedodala jste to v termínu. 5! To vám ale pěkně děkuji milá paní učitelko...

Nebo třeba takové to zkoušení za to, že si dovolíš povídat při tom, když ona zapisuje do třídnice... Paráda. další 5! A co vymyslíte příště jako příležitost mě tak krásně oznámkovat? 

Nejhorší na tom všem je, že já se po večerech tu fj učím. Akorát ne třeba zrovna to, co zkouší, ale dělám věci v pracáku, doplňuju si slovní zásobu a to jen proto, že mě to baví! Témata na zkoušení se učím prostě jen na ohlášené termíny... (Je  zvláštní, že mě zkouší pravidelně jen neohlášeně.)


(Byla by škoda tuhle třídu v pololetí opustit jen kvůli ní)

No, nezbývá. než si furt dokola opakovat, že ona není francouzština a nenechat se znechutit...

Smutné je, že mi tam díky těm třem 5 vychází překvapivě 4... Což  je znamení, že pokud neudělám naše školní zkoušky z fj, tak se mi o stupeň zhorší známka a k maturitě se ani nepodívám.

Kladu si otázku, zda je tohle všechno plánované...

W.

You Might Also Like

12 komentářů

  1. ja teď docela slušně propadám z němčiny, protože za 3 roky mám už 5 profesorka. Takže ti docela hodně rozumím, ale my to zvládnem ,D

    OdpovědětVymazat
  2. Nenávidím učitelky, co si chtějí na někom smlsnout.. Díkybohu za vejšku, tam už takové problémy nehrozí :).
    Držím Ti palce, hlavně si nenech fráninu znechutit!

    OdpovědětVymazat
  3. Mě zase nejde němčina:// A matika ani nemluvim, dnes sem dostala 4 ze čtvrtletky:D//

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden spolužák momentálně taky řeší problém s učitelem. Ten mu řekl, ať přejde na jiný seminář nebo na jinou školu, jinak ho nechá propadnout. Hlavně že tam máme zatím jen jednu známku a polovina třídy má taky za 5, jako právě ten můj spolužák. :-D Prostě absolutně nepochopitelný.

    Jinak opravdu si tu francouzštinu nenech znechutit. Je super, že si doplňuješ slovní zásobu a chápu, že zrovna moc nesouvisí s probíraným tématem ve škole. Taky třeba nemusím ty tématický lekce, který máme v učebnici němčiny a následný zkoušení na ně! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. držím ti palce Wendy! ti to zmákneš;)
    Katuš

    OdpovědětVymazat
  6. Jé moc ti to sluší. :) Učitelé umí být fakt trapný, jak si pořád hrajou na drsňáky. Viz naše češtinářka, nevím, asi ji to dělá radost, že se jí možná tak všichni bojí a radši se vyhnou jejím hodinám. Nic si z toho nedělej, určitě vše zvládneš! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Držím palce ať to zvládáš! Takoví učitelé jsou nejhorší, hlavně si pořád myslí, že oni mají pravdu. Jen si tu francouzštinu nenech znechutit, je to překrásný jazyk. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wow! Masky Jokera a Ashe z Pokémona jsou vynikající!

    OdpovědětVymazat
  9. Nenech si to znechuit:) Po večerech se to douč a nech se vyzkoušet a můžeš ji pořádně setřít svým výkonem :))) Třeba ti dá pak už pokoj!
    Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  10. ja som to tak mala s anglinou, učiteľka ma neznášala ale z toho dôvodu, že som odmietala chodiť do jej súkromnej jazykovej školy, ktorá bola až príliš drahá (300€ na 5 mesiacov+knihy) a tak som to riešila odchodom na inú školu :)
    rozhodne sa nenechaj znechutiť, naopak, ukáž tej krave učiteľke, kto je tu pán! :)

    OdpovědětVymazat
  11. možná by bylo nejlepší, kdyby si tenhle článek učitelka přečetla;) ale pochybuju, že ví o tvém blogu....

    OdpovědětVymazat
  12. podobné problémy mám sde statistikou :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube