NIKE WOMAN STUDIO

10/10/2014

Od pondělí jsem ležela doma s chřipkou, takže jsem nestihla oficiální otvíračku, ale vynahradila jsem si to ve čtvrtek, když už mi bylo trochu líp. Byly jsme se tam podívat s Kájou, která si nedávno taky založila blog, určitě se na něj podívejte, já tam velice ráda chodím :-) A teď zpět k tématu. Studio najdete v ulici Mikulandská na Praze 1, kousek od Národní. Nike toto speciální studio, které je určeno ženám, otevřel v rámci Designbloku 2014 a představuje v něm speciální kolekci pro zimní běžeckou sezónu. Navíc si na místě můžete vyzkoušet některé kousky z této kolekce a nechat se v nich vyfotit s pohyblivým efektem, je to celkem sranda, takže při návštěvě určitě neváhejte. 

Hlavními vychytávkami této kolekce jsou speciální vesty Nike Aeroloft 800, které zahřejí běžkyni v chladnějších podmínkách a běžecké boty Nike Air Zoom Structure 18. Pokud trénujete rády venku, pro tyto účely Nike představil nepromokavou bundu Nike Hypertech Full Zip Hoody. Nesmím zapomenout ani na botky Nike Zoom Fit Agility s technologií Zoom, které jsou perličkou této kolekce. Technologie Zoom totiž přináší více pružnosti a citlivosti, což můžu potvrdit. Navíc jsou to vážně krásky, nemůžu se rozhodnout, v které barvě se mi líbí víc. Ve studiu také můžete obdivovat i kolekci Nike SneakerBoot. Je to kolekce, která přetváří kousky původně určené na basket nebo pro běh na parťáky do každého počasí ve volném čase. 

Mně se teda nejvíc líbila ta běžecká kolekce, proto jsem tam také šla, nejvíc super jsou boty a bunda. Nad vestou stále váhám. Přišlo mi, že bych v ní vypadala jako brouk, no nevím, třeba si na ni časem ještě udělám lepší názor. Každopádně pokud o víkendu nemáte co dělat, rády běháte nebo cvičíte a značku Nike zbožňujete stejně jako já, rozhodně se do studia skočte podívat. Fakt to stojí za to. A hlavně si udělejte taky jednu super fotku v pohybu :-) Jinak o víkendu budu bez připojení k internetu, takže nový článek bude pravděpodobně až v neděli večer. Užijte si víkend kočky!

ASK.FM FACEBOOK / WE HEART IT / INSTAGRAM BLOGLOVIN

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Perfektne to majú pripravené. Ja mám už tiež svoje Nike tenisky a nikdy sa mi v ničom lepšie nebehalo ♥

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky! Nike boty jsou prostě nejkrásnější!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Wendy! :-)

    Dozajista jsem se tě již ptala, ale nikde jsem nenalezla odpovědi. :-) Nyní jsem na tvůj blog opět najela a zase mi to nedalo a ptám se, kde mediální studie studuje? :-) Na jaké škole? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty světle modré vypadají úchvatně. Všechny jsou moc pěkné a určitě bych si při návštěvě obchodu dokázala vybrat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube