FAVOURITE BOOKS

10/14/2014

Hezký večer, bohužel mě pořád nemá kdo vyfotit, takže bojuju s tím, co dát na blog. Navíc jsem teď v časovém presu, domů se vracím večer a nestíhám nafotit ani spotřebováno, které plánuju v nejbližší době publikovat. Ve čtvrtek jdeme s kamarádkou na jednu pracovní akci a bereme s sebou foťák, tak snad bude také příležitost nafotit outfit a konečně vás potěším i lepším článkem. Dnes bych vám ráda ukázala tři knížky, které jsem v poslední době přečetla a zaujaly mě. Třeba někoho z vás taky zaujmou a třeba taky ne, tak to dnes berte s rezervou a slibuju, že na konci týdne už pro vás připravím zajímavější článek :-)

Techniky Public relations
Tahle kniha je naprosto úžasná. Je napsaná z praktického hlediska, žádná teorie, takže pokud se zajímáte o PR a jak věci opravdu fungují v praxi, je tohle nejlepší volba. Sama jsem na druhé straně jako novinářka, takže bylo zajímavé číst finty, jak vyzrát na novináře a jak by správně měla vypadat tisková konference a proč by neměla být už v 8 hodin ráno, ale až v 10. A celkově v ní najdete rady, které stojí za zamyšlení. Podle mě to je kniha, která obsahuje velmi cenné rady pro všechny, kdo chtějí dělat PR.


William, Kate a malý George
Miluju styl Kate Middleton a její životní příběh, takže tato kniha byla jasná volba. Navíc dynastie Windsorů a celá královská rodina je pro mě dost zajímavé téma, o kterém jsem se chtěla dozvědět víc. Věděli jste třeba, že královna Alžběta za celou dobu její vlády neposkytla rozhovor do žádného časopisu nebo novin? Knížku jsem přečetla během týdne a jako blázen teď pokračuju s další knížkou o Kate a Williamovi. 


Šíleně jednoduché
Tuhle knihu jsem dočetla teprve včera a přemýšlím, že si ji přečtu znovu ještě jednou a možná si ji i koupím do domácí knihovny. Napsal ji Ken Segall, kreativní ředitel agentury vytvářející reklamní kampaně pro Apple a popisuje zde jednoduchost jako základ úspěchu Applu. Pracoval se samotným Stevem Jobsem a líbí se mi, jak detailně líčí jejich spolupráci a Stevovu filozofii nejen co se týče marketingu. Všichni nadšenci Applu a marketingu by si tuto knihu měli přečíst. A jaké jsou vaše TOP knihy? Dobrou noc :-)

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Skvělé tipy, ty první 2 bych si přečetla ráda :). A to jsem nevěděla, že královna neposkytla žádná slova do tisku
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla také překvapená :-) A bylo tam víc takových zajímavostí, co by nás normální lidi nenapadlo :D

      Vymazat
  2. Já mám ráda knížky od Dana Browna a moje úplně nejoblíbenější je od Khaleda Hosseiniho - Tisíce planoucích sluncí.

    http://travelnote-s.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Dana Browna mám pár knih na seznamu, tak snad předčí má očekávání :-)

      Vymazat
  3. Nepoznám ani jednu, ale rozhodne ďakujem za tipy na nové čítanie :)

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  4. 1. a 3. jsou super tipy (hlavně pro studentku mediálních studií, že :D). Tu 3. si určitě přečtu, snad jí někde seženu :) A článek se povedl ;)

    www.city-fairy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já dostala nedávno k svátku knihu Jen jeden den od Gayle Forman a můžu jen doporučit :)

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a každý komentář <3

Popular Posts

Like us on Facebook

Youtube